Két egykori győztes a Megasztár zsűrijében: emlékszel, milyen volt régen Rúzsa Magdi és Caramel?

tehetségkutató Rúzsa Magdi TV2 zsűri Molnár Ferenc Caramel
A TV2 nyáron leplezte le, kik foglalnak helyet a visszatérő Megasztár zsűrijében, melynek első válogatóját szeptember 22-én 19:30-tól láthatjuk a TV2 műsorán. Igazi nagyágyúk szerződtek a műsorhoz: Rúzsa Magdi, Marsalkó Dávid (Halott pénz), Molnár Ferenc Caramel és Papp Szabi döntheti el, ki lesz 2024-ben az Év hangja.

A Megasztár-zsűriben két korábbi győztes is helyet foglal: Rúzsa Magdit és Caramelt is a Megasztár indította el a siker útján.

megasztár, rúzsa magdni, molnár ferenc caramel
Rúzsa Magdi és Molnár Ferenc Caramel is a visszatérő Megasztár zsűrijében keresik a tehetségeket.
Forrás: Tv2

Rúzsa Magdi jól tudja, mit éreznek a Megasztár versenyzői

Rúzsa Magdi a Megasztár harmadik évadának győztese. 2005-ben, amikor megismertük, még teljesen másképp nézett ki: vadóc, fiatal lány volt Kishegyesről, de a hangjával már akkor mindenkit elvarázsolt. A műsor meghozta számára a sikert, országosan ismert és elismert énekesnő lett. 2007-ben ő képviselte hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon az Aprócska blues című dallal. Magdi ma már háromgyerekes édesanyaként éli mindennapjait, ikrei, Keve, Lujza és Zalán 2022 februárjában születtek. Férje, Vilmos egyetemi tanár és villamosmérnök.  

Rúzsa Magdi a Megasztár harmadik szériájának egyik adásában
Forrás: Tv2

Az énekesnő hatalmas megtiszteltetésnek éli meg, hogy annak a műsornak a zsűrije lehet, aminek a karrierjét köszönheti.

„Sok mindent tudok, amit akkor még nem tudtam, amikor ott álltam a zsűri előtt, de talán pont azért, mert én is álltam ott, tudom, hogy ők mit éreznek, mit élnek át. Az a vágyam, hogy olyan tehetségeket találjunk, akik erre a pályára méltók és kell nekik ez a sorsfordító lehetőség” - mondta korábban a Borsnak Magdi.

Caramel nem vállalt volna másik műsort

Molnár Ferenc Caramel a Megasztár második szériájának győztese. Nem hullott az ölébe a siker, alaposan meg kellett dolgoznia érte. Családja szétesett, amikor öccse egy autóbalesetben meghalt. 17 éves volt, amikor eldöntötte, hogy a saját lábra áll, dolgozni kezdett, de leginkább fizikai munkát végzett. A Megasztár első évadát a kórházból nézte végig, ahol gerincműtét miatt feküdt, a másodikat pedig már megnyerte. Caramel idén lett 42 éves, és két csodálatos gyermek édesapja. Felesége Szilágyi Szilvia influenszer. Kislányuk, Szofi már 10 éves, 2018-ban legyőzte a leukémiát. Kisfiuk, Miron 2022 októberében született.

Forrás: Bors archív/TV2

Caramel kötődik a Megasztárhoz, a műsor változtatta meg az életét.

„Ez a műsor megváltoztatta az életem, és megváltoztatta a magyar könnyűzenét. Azért vállaltam el a feladatot, mert kötődöm a műsorhoz, nekem fontos, hogy hogyan folytatódik a Megasztár története, felelősséget érzek iránta. Nincs még egy olyan formátum a magyar televíziózás jelenkori palettáján, amit elvállaltam volna. Itt az lehetek, aki vagyok” – mondta Molnár Ferenc Caramel.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.