Rúzsa Magdi kislánya igazi hajas baba: tündéri fotót posztolt az énekesnő

hármas ikrek Rúzsa Magdi augusztus 20.
Mint egy kis angyalka, úgy néz ki Rúzsa Magdi kislánya, a lassan hároméves Lujza. Az énekesnő az államalapítás ünnepén mutatta meg ismét gyermekeit.

Rúzsa Magdi a gyermekeivel együtt ünnepelte augusztus 20-át. „Boldog születésnapot, Magyarország!" - írta a képhez az énekesnő, amin a kicsik szerepelnek, és éppen a Parlamentet csodálják. Középen Magdi kislánya, Lujza látható, aki igazi hajas baba. Gyönyörű loknijaival egy kis angyalkára hasonlít.

Rúzsa Magdi, ikrek
Rúzsa Magdi augusztus 20-án posztolt képet a gyerekeiről
Forrás: https://www.instagram.com/ruzsamagdolna/

Az énekesnő korábban már elárulta, hogy gyermekei, bár ikrek, teljesen különböző személyiségek, akik egymást tanítva, egymás mellett fejlődnek. Kislánya a legcserfesebb, a fiainak pedig már kialakult a saját érdeklődési körük - írja a Borsonline.

Rúzsa Magdi ikrei, Lujza, Zalán és Keve már két és fél évesek, 2022. február másodikán látták meg a napvilágot a Honvédkórházban. Születésük hírét az édesanyjuk jelentette be az Instagramon.

„Örömmel értesítek mindenkit, hogy tegnap reggel megszülettek a kisbabáink. Most még nehéz szavakba önteni az érzéseinket. Boldogság van" - írta az énekesnő akkor, és örömük minden bizonnyal azóta is tart.

Rúzsa Magdi nemrég a férjét is megmutatta

Ritka pillanat, amikor az énekesnő és férje közös fotón szerepel. Magdi nemrég megosztott egy képet a közösségi oldalán Vilmossal, a férjével, akivel már 13 éve alkotnak egy párt, a boldogító igent pedig 2017-ben mondták ki.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.