A 48 éves szívtipró exfocista 24 éves barátnőt tart: így köszöntötte fel fiatal szerelme

korkülönbség Michael Ballack szerelem
Szívhezszóló üzenettel lepte meg fiatal barátnője az egykori német válogatott focistát. A 48 éves Michael Ballackot Sophia segítette át élete legnehezebb időszakán.

„Szeretlek!” - írta Sophia az Instagramon szerelme születésnapjára. Michael Ballack, egykori német válogatott labdarúgó szeptember 26-án lett 48 éves.

Michael Ballack,
Michael Ballack és Sophia Schneiderhan
Forrás: https://www.instagram.com/sophia.schneiderhan/

A focista 2012-ben vált el feleségétől, Simone Ballacktól, és azóta távol tartotta a szerelemi életétől a nyilvánosságot. Egészen addig, amíg meg nem ismerkedett Sophia Schneiderhan modellel. A pár nem hagyta, hogy a 24 év korkülönbség az útjukba álljon, felvállalták szerelmüket, már mindenki láthatja, milyen boldogok.

Ballack barátnője sikeres modell és influencer, 126 ezren követik az Instagramon. Magánéleti pillanatait azonban ritkán osztja meg, ezért is örültek a rajongók a közös születésnapi fotónak.

Michael Ballack, Sophia Schneiderhan
Így gratulált a 24 éves Sophia a szerelmének
Forrás: https://www.instagram.com/sophia.schneiderhan/

A 24 éves Sophia segített Michael Ballacknak, amikor elveszítette a fiát

Michael Ballack - akit a legszexibb labdarúgók között tartottak számon - és Sophia jó két éve alkotnak egy párt. Az exfocista középső fia, Emilio 18 éves korában hunyt el egy tragikus balesetben 2021-ben. Emilio quadozni ment éjjel családi birtokon, és egy túl meredek emelkedőn felborult, és a jármű maga alá gyűrte.

Michael Ballack labdarúgó, a német válogatott csapatkapitánya volt, 36 évesen vonult vissza 2013-ban. Sophia Schneiderhan a divatvilágban szerzett magának hírnevet, de nem csak modellkedik, hanem sikeres vállalkozó is, nemrég indította el saját táplálékkiegészítő márkáját. Emellett a neves Westminster Business Schoolban szerzett diplomát az Egyesült Királyságban.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.