Egy táncosnő állítja: P. Diddy a partijain arra kényszerítette a nőket, hogy a vendégekkel szexeljenek

Diddy, rapper, Sean Combs
AFP or licensors/(FILES) US producer-musician Sean "Diddy" Combs poses with the Global Icon award in the press room during the MTV Video Music Awards at the Prudential Center in Newark, New Jersey, on September 12, 2023. Combs -- the rap mogul whose star has plunged after a wave of sex trafficking and assault lawsuits against him -- was arrested in Manhattan late on September 16, 2024, multiple US news outlets reported. The 54-year-old's arrest follows a grand jury indictment and the charges are not immediately clear, The New York Times said, citing a person familiar with the indictment. (Photo by ANGELA WEISS / AFP) - AFP
vallomás szexuális erőszak P. Diddy táncosnő
Adria Sheri English táncosnő durva dolgot állít a rapperről. A nő szerint P. Diddy arra kényszerítette a nőket a partijain - ahol rendszeresen fogyasztottak kábítószert - hogy a vendégekkel létesítsenek szexuális kapcsolatot.

„Azok a dolgok, amiket velem tettek, a mai napig kísértenek” – mondta English a The Postnak, aki azt állítja, hogy Diddy arra kényszerítette, hogy akaratlanul is szexuális kapcsolatot létesítsen partivendégeivel. „Azt tervezem, hogy tanúskodom a New York-i szövetségi bíróságon, hogy biztosítsam Diddy életfogytiglani börtönbüntetését” – tette hozzá. A kereset és English miami székhelyű ügyvédje, Ariel Mitchell-Kidd szerint 2004 és 2005 között kezdett go-go táncosként dolgozni P. Diddy Hamptonban rendezett partijain.

P. Diddy
P. Diddy kényszerítette a nőket, hogy szexeljenek a vendégekkel a partijain
Forrás: Getty Images/Invest Fest 2023

P. Diddy kényszerítette a nőket, hogy szexeljenek a vendégekkel a partijain

English, aki korábban már dolgozott Larry Flynt Hustler klubjában, és néha az Omunique művésznevet használta, azt állítja, hogy a harmadik parti környékén a dolgok megváltoztak. 

„Ezután Mr. Combs arra utasította, hogy lépjen szexuális kapcsolatba az egyik vendéggel. Ez volt az első alkalom, hogy szexuális aktust kellett létesíteni egy partin.”

Mitchell-Kidd szerint a „szexuális rész” egyfajta buli volt a buliban. „Hajnali kettőre a partik általában ellaposodtak. És azok, akik még ott maradtak, belementek a züllött tevékenységekbe” mondta Mitchell-Kidd. A keresetben szereplő vádak szerint ezeken a késő esti eseményeken nyíltabb volt a droghasználat, és a nők – köztük Adria is – különböző férfiakkal léptek szexuális kapcsolatba Diddy utasítására. English elmondása szerint azért engedelmeskedett, mert félt Diddy befolyásától. Az ügyvédje szerint, ha valaki nem teljesítette az utasításait, a karrierje veszélybe került. „Az emberek féltek, hogy Diddy megsemmisíti a karrierjüket, ha nem játszanak vele” – mondta egy bennfentes, aki névtelenségét kérte, és attól tart, hogy bár a rapper jelenleg börtönben várja a tárgyalását, még mindig nagy hatalma van. A vádak súlyosak, és English célja, hogy Diddy élete végéig börtönben maradjon.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.