Victoria Beckham megható családi fotót osztott meg: a lánya olyan, mintha a klónja lenne

Celebrity Sightings In Paris - March 1st, 2024, Victoria Beckham
Getty Images - Marc Piasecki
Victoria Beckham David Beckham Romeo Beckham Harper Beckham
Különleges családi eseményt ünnepelt szombaton a Beckham család. Romeo Beckham 22. születésnapi partijáról Victoria Beckham megható fotókat posztolt az Instagramon.

Romeo Beckham 22 születésnapját ünnepelte a Beckham család. Az eseményről a büszke négygyermekes anyuka, Victoria Beckham a közösségi médiában osztott meg fotókat, köztük egy olyat is, amelyen Romeo átkarolja kishúgát, Harpert. A fekete spagettipántos ruhát viselő, a kamerába félénken mosolygó Harper a képen feltűnően hasonlít az édesanyjára.  Ha nem lenne mézszőke haja, azt is mondhatnánk, hogy anyja kiköpött mása.

Victoria Beckham
Victoria Beckham
Forrás: AFP 

Harper Beckham kísértetiesen hasonlít anyjára Victoria Beckhamre

A 13 éves lány anyukája arccsontjait, orrát és mosolyát örökölte, ha nem apja, David Beckham mogyoróbarna szemeit és mézszőke haját örökölte volna, azt is mondhatnánk, hogy ő és anyukája olyan, mint két tojás. Az első fotón Victoria Romeóval látható, és ha azt nem is állítjuk, hogy ő is kiköpött mása anyjának, azért a vonásait ő is örökölte az énekesnőnek. A harmadik képen David Beckham és Romeo az emeletes torta helyett kapott emeletes fánkrakáson nevetgélnek. Ami az összes képen látszik — és nem csak most — az a családi szeretet és a harmónia.

A poszthoz Victoria a következő szöveget írta: „Különleges este Romeo Beckhamet ünnepeltük. Nagyon szeretlek!” És Romeo mr küldte is válaszul a szívecskéket édesanyjának.

Ez már a második pazar ünnepség, amit Beckhamék a harmadik gyerek születésnapja alkalmából tartanak, a múlt hétvégén az alkalom tiszteletére egy családi kiruccanást tettek Las Vegasba, ahol Cruz is velük volt, aki viszont tényleg apja hasonmása.

Ám nemcsak Romeo szüetásnapja adott okot mostanában ünneplésre a családnak: a Beckham-dokumentumfilm Emmy-díjat nyert a kiváló drámasorozat kategóriában.  

David az Instagramon osztotta meg a hírt, és azt írta: „Szóval ez történt tegnap este. Emmy győztesek WOW. Köszönöm a @televisionacad-nak ezt a megtiszteltetést, és gratulálok a BECKHAM dokumentumfilmes csapatomnak, annyira büszke vagyok mindegyikőtökre, és ez a díj mindannyiunk számára nagyon különleges”


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.