Ryan Reynolds szívmelengető dolgot tett: rákkal küzdő Deadpool-rajongó kisfiút látogatott meg a kórházban

betegség Deadpool kórház rák Ryan Reynolds
A Deadpool-rajongó kisfiúnak egy nagy álma teljesült. Ryan Reynolds a kórházban látogatta meg a rákkal küzdő fiatal rajongóját.

Megdöbbent és könnyekig hatódott az a nyolcéves kisfiú, Nash Coté, akit kedvenc sztárja, Ryan Reynolds a bostoni gyerekkorházban látogatott meg. 

Ryan Reynolds
Ryan Reynolds a kórházban látogatta meg beteg rajongóját
Forrás: AFP

Ryan Reynolds a kórházban látogatta meg egyik rajongóját

A Deadpool 47 éves sztrája az egykori Twitterről szerzett tudomást arról, hogy van egy nyolcéves rajongója, aki nagyon nehéz küzdelmet folytat. A nyolcéves Nash Coté rákos megbetegedéssel küzd, és éppen egy bostoni kórházban ápolják. Itt látogatta meg őt a színész miután meglátta, hogy a kisfiú maszkját a Deadpool motívumaival díszítette fel. A nagy találkozásról természetesen videó is készült, amelyen látható, hogy a kisfiú mennyire döbbent és boldog volt akkor, amikor Ryan Reynolds belépett a kórház kórtermébe. „A nevem Ryan Reynolds, nem menekülhetsz" - kezdte viccelődve a színész, aki természetesen ajándékokkal is készült a kisfiúnak, de közös szelfit is csináltak, és még Hugh Jackmannel is videóhívásoztak.

A kisfiú édesanyjának is köszönheti, hogy ez a találkozás megvalósulhatott, ugyanis a rádiós műsorvezetőként dolgozó nő elküldte az X-en a kisfia maszkos fotóját a színésznek, aki rögtön közölte, hogy szeretné meglátogatni a gyereket. Nash Coté rabdomioszarkómával küzd, ami a rák egyik agresszív fajtája. Ez egy lágyrészszarkóma, ami az izomsejtekben keletkezik és leggyakrabban a 10 évnél fiatalabb gyerekeknél jelenik meg.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.