Régen és most: így öregszenek fiatalkorunk legszexibb színészei

"A Gentleman In Moscow" Premiere - Arrivals
Variety via Getty Images/"A Gentleman In Moscow" Premiere - Arrivals - Variety
Ewan McGregor star wars Trainspotting
Bugyiszaggató tekintet, csábos mosoly, mindent elsöprő kisugárzás. Színészek, akik ifjúkori fotóik alapján már régen is megértek egy-két ajtócsapkodást, és az évek múlásával csak szexibbek lettek. Kedvenceink régen és most.

Hollywood tele van olyan hírességekkel, akik karrierjük kezdetén szinte azonnal magukra vonták a figyelmet, nem csak tehetségükkel, hanem megnyerő külsejükkel is. A következő színészek mindannyian emlékezetesek maradtak karizmatikus megjelenésük miatt. Nézzük csak, milyen dögösek voltak egykor a legnagyobb kedvenceink ifjúkori képeiken!

John Stamos színész
Kedvenceink színészeink régen és most: az ábrándos tekintetű John Stamos is úgy öregszik, mint a jó bor - Ha lejjeb görgetsz, megnézheted, hogy néz ki most!
Forrás: Getty Images

Kedvenc színészeink ifjúkori képeken: az évek nem számítanak...dehogynem!

Ewan McGregor

Ewan McGregor neve ma már egyet jelent néhány kultikus filmmel, de igazán akkor robbant be a köztudatba, amikor 1996-ban megkapta Mark Renton szerepét a Trainspotting című kultikus film ben. A fiatal McGregor nemcsak tehetséges színész volt, hanem vadóc, lázadó megjelenésével is magára vonta a figyelmet. Szőke, kisfiús arca és vad stílusa rengeteg rajongót vonzott, és a filmjeiben gyakran láthattuk őt merészebb karakterek bőrében is. Később Obi-Wan Kenobi szerepe a Star Warsban tovább növelte népszerűségét, ahol nemcsak tehetségével, hanem jóképűségével is kiemelkedett.

ifjúkori
Kedvenceink ifjúkori fotói: Ewan McGregor
Forrás:  AFP

 

John Stamos

John Stamos
John Stamos
Forrás:  Getty Images / AFP

John Stamos már fiatalon belopta magát a nézők szívébe, amikor Jesse bácsit alakította a Bír-lak című sorozatban. A szexi, sármos rock 'n' roll zenészt eljátszó Stamos sűrű, sötét haja és megnyerő mosolya a 90-es évek egyik legnagyobb tinibálványává tette. Stamos minden megjelenésében egyfajta huncut kisugárzást hozott, amely azonnal elbűvölte a közönséget. Még most, ötvenen túl is megőrizte báját, de az 1980-as és 1990-es években valóban az egyik legkarizmatikusabb férfisztár volt Hollywoodban.

Billy Burke

Billy Burke
Forrás:  Getty Images

Billy Burke karrierje talán nem robbant be olyan gyorsan, mint néhány más színésztársáé, de hamar magára vonta a figyelmet. Számos televíziós és filmes szerep után az igazi áttörést a Twilight (Alkonyat) széria hozta meg neki, ahol Charlie Swan-t, Bella apját alakította. Fiatalon azonban Billy Burke egy másik oldala is megmutatkozott: hosszabb, borzas haja és sármos, kissé komoly külseje vonzotta a rajongók figyelmét. Karakteres arcával és vagány megjelenésével kiválóan illett olyan szerepekhez, ahol a lázadó, titokzatos figurákat formálta meg.

Andrew Lincoln

Andrew Lincoln
Forrás:  Getty Images

Andrew Lincoln neve manapság leginkább a The Walking Dead című sorozathoz kötődik, ahol Rick Grimes szerepében kemény és elszánt túlélőként ismertük meg. Azonban még fiatalon, az 1990-es évek végén kezdett berobbanni a köztudatba olyan brit filmekkel, mint például a Szerelmes Shakespeare. Lincoln sikerében nagy szerepet játszottak  világos szemei és karizmatikus mosolya, ami azonnal elbűvölte a női közönséget. A szelídebb, érzelmesebb oldalát a Igazából szerelem című filmben mutatta meg, ahol romantikus vallomását imádták a mozirajongók.

Guy Pearce

Guy Pearce
Forrás:  AFP

Guy Pearce fiatalkorában igazi kaméleon volt: képes volt minden egyes szerepében valami újat mutatni. Az 1990-es évek közepén olyan filmekben tűnt fel, mint a Monte Cristo grófja, vagy az  L.A. Confidential, amelyben kemény nyomozót játszott, később pedig a Prometheus című filmben bevállalta időskori önmagát: a Wayland vállalat atyjaként az emberiség eredetét kutatta.  Fiatalon Guy Pearce hihetetlenül karizmatikus volt, jóképű, de azért lássuk be, most sem néz ki rosszul. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.