Brutális balesetet szenvedett a Szívek szállodájának sztárja: „Azt hittük, meghalunk”

HBO's "The Penguin" New York Premiere
WireImage/HBO's "The Penguin" New York Premiere - Cindy Ord
baleset autóbalateset Szívek szállodája
Scott Cohen és felesége, Anastasia Traina csak a szerencsének köszönhetik, hogy túlélték a balesetet, amelyben egy autós üldözés áldozataivá váltak, és mindketten súlyosan megsérültek. A Szívek szállodája sztárjának élete egy hajszálon múlt.

A pár hazafelé tartott Brooklynba, amikor frontálisan ütköztek egy gyanúsított autójával, aki a rendőrség elől menekült. „Azt hittük, meghalunk” – mesélte a Szívek szállodája sztárja az HBO „The Penguin” premierjén New Yorkban.

Szívek szállodája, Scott Cohen
Brutális balesetet szenvedett a Szívek szállodája sztárja
Forrás: Getty Images

Brutális balesetet szenvedett a Szívek szállodája sztárja

A baleset június 29-én történt, amikor a rendőrök megállítottak egy férfi sofőrt Queens Astoria részén egy rutin közúti ellenőrzés során. A sofőr azonban hirtelen elhajtott, és a rendőrség üldözni kezdte. Brooklyn Greenpoint környékén ütközött Cohen autójával. A gyanúsított autója lángra kapott, ő pedig gyalog menekült tovább, miközben tüzet nyitott a rendőrökre. Azt nem tudni, hogy végül elfogták-e a férfit. A baleset után a 62 éves Cohen képeket posztolt magáról a kórházban, valamint az összetört autójáról, és azt írta, hogy ez „itt a bizonyíték arra, hogy  az emberi lét milyen törékeny, és hogy az élet egy pillanat alatt megváltozhat”. Hozzátette: „Törött csontokkal, zúzódásokkal, rengeteg gyógyszerrel és egy véletlen agresszív tett hatásával kell megbirkóznunk, de haladunk tovább.”

A feleségem karja teljesen tönkrement

 – folytatta Cohen.

 Az én szegycsontom eltört, és azt mondták, soha nem fog meggyógyulni. Ez egy úgynevezett nem gyógyuló törés, ami soha nem fog összeforrni.

„Rettentően dühös vagyok, hogy most a létezésem a gyógyulásról szól, de ugyanakkor rendkívül hálás vagyok, hogy még itt vagyunk, hogy átéljük a barátok és családtagok szeretetét és hihetetlen nagylelkűségét” – írta a Szívek szállodája sztárja.

A balesete utén szerencsére Cohen részt tudott venni a The Penguin vörös szőnyeges bemutatóján, ahol olyan sztárokkal jelent meg, mint Colin Farrell, Cristin Milioti, Theo Rossi, Clancy Brown és Michael Zeger. A sorozat, amely a „Batman” spinoffja és jelenleg a Max platformon streamelhető, Oswald Cobblepot, más néven a Pingvin karakterét követi nyomon, amint megpróbálja átvenni az uralmat Gotham bűnözői világában.

 

 

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.