Szívek szállodája szerep Gilmore Girls
Talán nincs is olyan karakter a sorozatban, akit valamiért ne lehetne kedvelni. A Gilmore Girls a mai napig népszerű, ám van olyan szereplő, aki bár szerette megformált karakterét, ma már nem bújna a bőrébe.

Keiko Agena arról beszélt a minap, hogy ha ma készülne a Gilmore Girls, valószínűleg nem játszaná el Kim Lane szerepét. Az Alexis Bledel által megformált Rory Gilmore barátnőjét alakító színésző úgy fogalmazott: vegyes érzelmei vannak a sorozat örökségével kapcsolatban. 

Gilmore Girls keiko Agena
Keiko Agena ma már nem bújna Kim Lane bőrébe
Forrás: NORTHFOTO

A japán származású Agena a 2000-től 2007-ig forgó sorozat egyik kedvenc karaktere, egy egész generáció imádta. A színésznő már akkor jóval idősebb volt, mint a szerepe. Bár 15 éves kamaszlányként tűnik fel a sorozatban, de Keiko Agena valójában már 26 éves volt, amikor a sorozat első évadában megismertük. Ugyanekkor Alexis Bledel - aki már túl van a 40-en - is 18 éves volt már.

Agena egy podcastben mondta el, hogy akkor sokat jelentett számáta Lane szerepe, de 2000-ben annyira más volt minden. „Nem hiszem, hogy ez a szerep, ma ugyanilyen lenne" - nyilatkozta. Hozzátette, hogy ennek ellenére nagyon sokat jelent neki, hogy a nézők szerették Lane-t, ugyanis ő is szerette azt a lányt, akit alakított.

Keiko Agena, Gilmore Girls
Agena 26 évesen bújt a 15 éves Kim Lane bőrébe
Forrás: Warner Bros

"A karakterem teljesen más volt a nézők számára, különösen az ázsiai nézők számára, mint amit nekem jelentett" - nyilatkozta és hozzátette, ma már egészen másképp nézne ki az élete Lane-ként. 

Gilmore girls
A Gilmore Girls generációk kedvence volt
Forrás: Warner Bros.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.