Sztárok a kulisszák mögött: volt munkatársak árulják el hírességek titkait

lady aga
Lady Gaga performs during the filming of the movie "Joker: Folie à Deux" in New York on March 25, 2023. The Joker' sequel starring Lady Gaga and Joaquin Phoenix filmed outside the courthouse where the grand jury investigating former US President Donald Trump meets. (Photo by KENA BETANCUR / AFP) - AFP
szokások hírességek viselkedés sztárok
Amit látunk a hírességekből, sokszor köszönőviszonyban sincs a valósággal. A bájos sztár a való életben talán egy hárpia, és a nyersnek tűnő különc a kulisszák mögött a legelbűvölőbb ember a világon. Hogy milyenek a valóságban a sztárok, azt csak azok tudják, akik dolgoztak már velük.

A hírességek ugyanolyan emberek, mint mi, hasonló problémákkal küzdenek, és hasonlóan reagálnak, mint a hétköznapi emberek. A sztárok is emberek, szoktuk mondani, és ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az, amit a velük együtt dolgozó ex-munkatársaik mondanak róluk. 

sztárok, christina aguilera
A sztárok is emberek: Christina Aguilerais hétköznapi problémákkal küzd
Forrás: AFP/AFP or licensors

Sztárok a kulisszák mögött

Christina Aguilera

Ha még több bizonyíték kell arra, hogy a hírességek is pont ugyanolyan emberek, mint mi akkor csak vess egy pillantást Christina Aguilera énekes-dalszerzőre, aki pont ugyanolyan intimitási problémákkal küzdött, amelyekkel szinte mindenki, aki hosszú távú kapcsolatban él. 

„Amikor Christina Aguilera és Jordan Bratman házasok voltak, gyakran használtak érdekes jelmezeket, hogy fellendítsék a szexuális életüket. Gyakran szedtünk fel a padlóról nővér egyenruhákat és jelmezeket, amelyeket előző éjjel használtak” — kotyogta ki egy volt alkalmazottjuk.

Celebrity Sightings In Venice - September 2, 2024, lady gaga, jegygyűrű
Lady Gaga
Forrás: Getty Images

Lady Gaga

Lady Gagával kapcsolatban sok furcsa pletykát lehetett már hallani az évek során. A legtöbb hírességgel ellentétben ő elég jól kezeli ezeket, nem zavarja, hogy mit beszélnek róla az emberek. Ám egy volt alkalmazott egyszer megdöbentő dolgokat állított róla:

„Amikor Lady Gagának dolgoztam, arra kényszerített, hogy semmi mást ne tegyek, csak 7/24-ben neki dolgozzak, és ez magában foglalta azt is, hogy egy ágyban kellett aludnom vele, akkor, amikor ő akarta”.

"Blackkklansman" Red Carpet Arrivals - The 71st Annual Cannes Film Festival
Kristen Stewart
Kristen Stewart
Forrás: Getty Images

Kristen Stewart

Az Alkonyat sztárjáról az a hír járja, hogy dohányzik, ami annyira nem meglepő, sok sztár ragaszkodik ehhez a káros szokáshoz. Volt alkalmazottja azonban azt mondja, a cigarettázásához más rettenetes szokás is társul:

„Kristen Stewart úgy füstöl, mint egy gyárkémény, ráadásul a csikkeket szanaszét hagyja az otthonában. Volt, hogy a hűtőszekrényében is találtam néhányat”.

2017 Pre-GRAMMY Gala And Salute to Industry Icons Honoring Debra Lee - Arrivals
Britney Spears
Forrás: Getty Images/2017 Pre-GRAMMY Gala And Salute to Industry Icons Honoring Debra Lee - Arrivals

Britney Spears

Britney Spears a világ egyik legikonikusabb híressége, aki ugyanakkor komoly entális problémákkal is küzd, nem véletlenül van gondnokság alatt. Az emberek számos pletykákat terjesztenek róla, amelyek közül sok teljesen valótlan. Hogy a következő is egy ilyen kitalált történet, vagy sem, mindenki döntse el maga.

„Britney Spears otthonában bárhol találhatsz ételmaradékokat, és ezt úgy értem, hogy tényleg bárhol. Gyakran találtam a hálószobájában sült krumplit, félig megevett hamburgert, de még a matrac alatt és az ágyneműk között is” állítja egy volt alkalmazott

7th Annual REVOLVE Festival 2024
Megan Fox
Forrás: NurPhoto via AFP/Image Press Agency/NurPhoto

Megan Fox

Hogy Megan Fox bejárónőt tart, az szinte természetes, kevés híressé takarít maga után, és lássuk be, egyre több hétköznapi ember is másra hagyja az otthona rendben tartását. Ám a színésznőnek van egy jó szokása is, legalábbis ezt állítja a személyzetének egyik tagja:

„Megan Fox nem engedi, hogy a takarítók rakják rendbe a gyerekei szobáit. Úgy gondolja, a kicsiknek meg kell tanulniuk, hogyan takarítsanak maguk után, mielőtt pénzt fizetnének másoknak azért, hogy ezt megtegyék helyettük”.

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.