Kiderült, ki áll Jennifer Lopez mellett a bajban: a színésznő elköltözhet Los Angelesből

család Jennifer Lopez & Ben Affleck Jennifer Lopez
Elindult a válási herceghurca, ám az énekesnőnek van kire számítania. Jennifer Lopez családja a szülők válása ellenére összetartó.

Minden korábbinál több időt tölt a családjával Jennifer Lopez, amióta külön él Ben Afflecktől és beadta a válókeresetet. Az énekesnőnek az egyik legfőbb támasza testvére, Lynda. 

Jennifer Lopez, Lynda Lopez
Jennifer Lopez és testvére Lynda Lopez különösen közel állnak egymáshoz
Forrás: Getty Images

A nyár pillanatai Jennifer Lopez szemével

Ahogy megírtuk, JLo egy lapozós posztot tett közzé a minap, amellyel a nyarát vagy annak egy részét foglalta össze. A képek között természetesen találunk olyat is, ahol Lyndával szelfizik, sőt megmutatta a családjukba érkező új jövevényt, egy kiscicát is. A posztban Jennifer megmutatja magát fürdőruhában is, amelyet a követői nem is hagytak szó nélkül: „Te vagy a legcsodálatosabb” - írta JLo egy követője, a másik pedig arra biztatta, hagyja maga mögött a múltat és lépjen tovább.

A család mindenek felett

Jennifer és Lynda Lopez mindig is odavoltak egymásért, a színésznő a The Greatest Love Story Never Told című dokumentumfilmjében is mesélt gyermekkoráról. Hárman voltak testvérek, Jennifer a középső gyerek, a szüleik elváltak, de jó viszonyban maradtak egymással. Ennek ellenére a szülők különválását nehezen élték meg, hiszen így egyikőjükkel sem tölthettek annyi időt, amennyit szerettek volna.  „Volt idősebb és fiatalabb testvérem is, ez nem volt könnyű, több figyelemre vágytam” - nyilatkozta Jen és édesanyját, akivel nagyon szoros a kapcsolata, nárcisztikusnak nevezte, akinek a buli volt az élete. A színésznő arról is beszélt, hogy édesapja éjjel-nappal dolgozott, alig látták. Ezzel együtt a dokuban mindkettőjükről elismerően beszélt, hangsúlyozta, hogy imádja a szüleit. 

 

Elképzelhető, hogy JLo New Yorkba költözik

Bár akkor még nem volt szó válásról, Jennifert az év elején látták New York-i ingatlanokat nézegetni a húgával. A sztár az elmúlt években Los Angelesben élt, ám a Ben Affleckkel közös házuk vevőre vár „Jennifer dönthet úgy, hogy New Yorkba költözik, hogy közelebb legyen a családjához. Mindkét testvére, valamint szülei, Guadalupe és David még mindig ott élnek” - nyilatkozta egy bennfentes. 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.