Taylor Swift nettó vagyona óriási: vevőre talált gyönyörű gyerekkori otthona is - Fotó

The Eras Tour Taylor Swift: The Eras Tour Taylor Swift vagyon
Ma már a világ leggazdagabb előadói közé tartozik. Évekkel ezelőtt is vagyonos volt, a The Eras Tour pedig csillagászati összeget hozott számára.

Taylor Swift a világ egyik legnagyobb popikonja napjainkban és nettó vagyona miatt sem kell panaszkodnia, ma már a milliárdosok között jegyzik. 

Taylor Swift | The Eras Tour - London, UK
Taylor Swift 2024-ben felkerült a Forbes listájára milliárdosként
Forrás: Getty Images 

Taylor Swift nettó vagyona és ingatlanjai

Taylor Swift - akit a világ legsikeresebb női között tartanak számon - becsült nettó vagyona a Forbes szerint 2021-ben 550 millió dollár volt. 

2024-ben felkerült a Forbes listájára milliárdosként, nettó vagyona jelenleg 1,1 milliárd dollár, ami a The Eras Tourból származó bevételének is köszönhető. 

Az énekesnő jelenleg pedig egy sor luxusingatlan tulajdonosa 125 millió dollár értékben – írja a New York Post. Birtokai közé tartozik egy 17,75 millió dolláros történelmi Rhode Island-i kastély; 47,7 millió dollár értékű lakások New York Tribeca negyedében; és egy 2,5 millió dolláros nashville-i birtok.

Karrierje kezdete

Taylor Alison Swift 1989-ben született, debütáló kislemeze 2006-ban, mindössze 17 éves korában jelent meg. Ezt rövidesen követte az önmagáról elnevezett első albuma, amely az Egyesült Államokban többszörös platinalemez lett. 2008 novemberében megjelent második lemezével még nagyobb sikereket ért el: négy Grammy-díjat zsebelt be vele, köztük az Év albuma és az Év countryalbuma címeket.

 

Eladták pennsylvaniai gyerekkori otthonát

Vevőre talált az az öt hálószobás grúz ház, amely egykor Taylor Swift családjáé volt. Az ingatlant 1,099 millió dollárért jegyezték februárban, március közepén 100 000 dollár volt az ára, most pedig 999 900 dollárért ment el. A 0,75 hektáros telken található ingatlan 1929-ben épült, hátsó udvari fűtött úszómedencével, hatalmas kerttel, fedett terasszal és két autós garázzsal rendelkezik.  A ház étkezőt, tágas előcsarnokot, kandallókat a nappaliban és a hálószobában, valamint egy nagy nyitott konyhát tartalmaz, az utóbbi egy reggelizőhelyiségre nyílik, és dupla ajtók vezetnek ki a ház hátsó udvarára. A nyilvános nyilvántartások szerint az otthont utoljára 2013-ban adták el 799 500 dollárért. Swift 14 éves korában Nashville-be költözött, hogy a zenei karrierjét építse. Hogy jelenleg ki volt a ház eladója és megvásárlója, nem került nyilvánosságra. 

The reported childhood home of Taylor Swift, on Grandview Blvd in Wyomissing, has recently sold.Photo by Jeremy Drey8/2/2013
Ebben a házban nőtt fel Taylor Swift
Forrás: Getty Images

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.