Tilla 8 év után az Ázsia Expresszben ivott először alkoholt: „Abbahagytam, mert úgy éreztem, nem tudok így élni"

Tilla, Till Attila
Csudai Sándor -
függőség Ázsia Expressz Tilla alkohol
A műsorvezető nem várt nehézséggel szembesült az Ázsia Expresszben. Alkoholt kellett fogyasztania, de Tilla már 8 éve nem iszik, ugyanis függő volt.

Till Attila Sthol Andrással vesz részt a TV2 kalandműsorában, az Ázsia Expresszben. A műsorvezető háta mögött rengeteg teljesített kihívás van már, de legutóbb olyan feladattal szembesült a Fülöp-szigeteken, ami először megdöbbentette, ugyanis alkholt kellett innia egy olyan szertartás részeként, amely során a helyi igorot törzs a halottjaira emlékezik. Tilla 8 éve nem ivott alkoholt, ugyanis korábban voltak problémái.

Tilla és Stohl András az Ázsia Expresszben
Tilla és Stohl András az Ázsia Expresszben
Forrás: TV2

Tilla 8 év után az Ázsia Expresszben ivott először alkoholt

Amikor Tilla szembesült azzal a feladattal, amit végre kell hajtania, meglepődött. Kiderült ugyanis, hogy alkoholt kell innia ahhoz, hogy részt vegyen a Fülöp-szigeteki igorot törzs szertartásában. „Azért nem iszom, mert nekem volt problémám az alkohollal. Tehát én egy függő ember vagyok. Az enyém egy olyanfajta probléma volt az alkohollal, aminek a végén be kellett vallani, hogy én egy alkoholista vagyok. Ezt nagyon nehéz kimondani. Nem olyan könnyű vele szembesülni" - mondta el a műsorban Tilla. „Ha buliztam, nem tudtam abbahagyni és személyiségváltozáson is átmentem. Sok problémám volt ezzel az életben, sok-sok balhé, sok bonyodalom, sok felesleges családi feszültség

Ezt az egészet abbahagytam, mert úgy éreztem, nem tudok így élni. 

Ha függő vagy, és a függőségedett odébbrakod, azt tudni kell, hogy az mindig ott van, az bármikor visszajöhet. Ez egy életreszóló küzdelem. Nincs ilyen, hogy megnyugodsz. Ha azt mondod: á, én már tudok inni - nem igaz. Becsapod magad, egy hét múlva visszaesel. Ez szokott történni, ezért egy csepp alkoholt sem lehet inni, jobb, ha ez a szörnyeteg messze van" - mondta. Tilla ezek után mégis úgy döntött, hogy elvégzi a szertartást.

„Nyolc év után legyek már olyan állapotban, hogy nehogy már egy korty alkohol visszabillentsen. Megmondom őszintén, én úgy is tekintem, hogy én nem szegtem meg. 

Nem tudott bejönni a szörnyeteg. 

Nagyon érdekes pillanat volt, nem gondoltam volna, hogy itt, ezen a helyen kell ezzel szembesülnöm. De semmi nem történt" - mondta.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.