Rá sem ismerni a Magnum egykori sztárjára: így néz ki most Tom Selleck

Magnum, Tom Sellec
Getty Images/CBS Photo Archive -
tévésztár magnum új külső Tom Selleck
A '80-as évek ikonikus tévésztárja kedden Kaliforniában tűnt fel, és megdöbbentette a közönséget külsejével. Tom Selleck furcsa kinézete aggodalmat keltett rajongói körében.

 A 79 éves színész bozontos szakállal és laza öltözetben jelent meg, amely teljesen eltér a Magnum PI sorozat korszakában megszokott ikonikus megjelenésétől. Tom Selleck a '80-as évekbeli csúcsformájához képest szinte teljesen felismerhetetlen volt.

Tom Selleck
Tom Selleck a '80-as évekbeli csúcsformájához képest szinte teljesen felismerhetetlen
Forrás: Profimedia

Tom Selleck már korábban is aggodalmat keltett

A színész egy egyszerű sötétkék pólót viselt, hozzáillő vászoninggel és fekete sportcipővel. A rajongók azt találgatják,  hogy miért nézett ki a színészlegenda ennyire viseltesnek első nyilvános megjelenésén azóta, hogy sikeres sorozata, a Zsaruvér (Blue Bloods) véget ért. Tom Selleck 2010 óta  szerepelt a bűnügyi sorozatban, amit azonban tavaly év végén hirtelen leállítottak. Elindult a spekuláció, hogy a színész lehet, hogy nemrégiben komoly műtéten esett át.  

Amikor a hónap elején elhagyta a fitnesztermet Thousand Oaksban a szemfüles rajongók kiszúrták, hogy mindét térdén nagy, függőleges hegeket lehetett látni, ami felvetette az a kérdést, hogy  lehet, hogy a színésznek szüksége volt térdprotézis műtétre. 

A látható térdműtét hegei magyarázhatják, miért tűnt úgy, hogy nehézkes járással tért vissza az autójához, ahogy azt az In Touch Weekly által megszerzett felvételek is mutatják. Tom nyilvánosan még nem nyilatkozott arról, hogy térdprotézis műtéten esett volna át, vagy szüksége lett volna bilaterális térdprotézisre, más néven dupla térdprotézisre. Tavaly nyáron Tom képviselője már cáfolta a RadarOnline állítását, miszerint „titkos egészségügyi válság” miatt dublőrrel kellett dolgoznia a Zsaruvér forgatásán. Azóta sem adott nyilvános nyilatkozatot arról, hogy térdprotézis műtéten esett volna át. 

A képviselője határozottan állította, hogy Tom fitt és energikus, ami ellentmond az aggasztó híreknek.

A színész nem rejtette véka alá csalódottságát

Tom Selleck a Zsaruvér forgatásainak leállítása után visszaköltözött kaliforniai farmjára feleségével, miután 14 éven keresztül ingázott, bár nem volt boldog attól, hogy a csatorna főnökei így döntöttek. Remélte, hogy "észhez térnek", de erre már egyre kevesebb az esély. 

Nézd meg a Zsaruvér (Blue Bloods) amerikai krimisorozat előzetesét Tom Selleck főszereplésével: 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.