Budapesti edzőteremben tűnt fel Uma Thurman - Fotó

forgatás Uma Thurman edzőterem
A színésznőt a fővárosban kapták lencsevégre. Uma Thurman egy budapesti teremben edzett.

A Ballerina Overdrive című túlélőfilmet forgatja Magyarországon Uma Thurman: úgy tudni, a film munkálatai augusztusban kezdődtek és a színésznő csak októberig lesz hazánkban

Uma Thurman Magyarországon forgat
Uma Thurman Magyarországon forgat
Forrás: Northfoto

Uma Thurman a forgatások alatt is edz

A világsztár most egy budapesti edzőteremben tűnt fel, mutatjuk is.

Nemrég kapták lencsevégre Patrick Duffyt Miskolcon 

A 75 éves színész magyar filmje miatt járt hazánkban. Patrick Duffy, vagyis a Dallas Bobby Ewingja a Miskolci Nemzetközi Filmfesztiválon járt méghozzá azért, mert egy magyar filmben szerepel. A színész egy miskolci étterembe is betért párjával.

Blake Lively és Ryan Reynolds tavasszal járt nálunk

A budapesti lakosok májusban Blake Lively-val és Ryan Reynoldsszal futhattak össze a belváros utcáin. A sztárpár Reynolds új filmjének, a Maydaynek a forgatására érkezett a fővárosba, ám teljes diszkréciót kértek, hiszen gyermekeiket, akik velük tartottak, nem szerették volna kitenni a médiafelhajtásnak.

EXCLUSIVE: Blake Lively and Ryan Reynolds Head to a Business Meeting in New York City
Blake Lively és Ryan Reynolds is járt Budapesten
Forrás: Northfoto

Angelina Jolie-t meghatotta a halottak napi előadás

Angelina Jolie tavaly az Operaházba látogatott el -  a halottak napi hangversenyen vett részt - ugyanis itt zajlottak a Velencei Filmfesztiválon nagy sikert aratott Maria című film egyes jelenetei. A színésznő a Maria Callas szerepére keményen készült, az erről való nyilatkozatát itt olvashatod el

 

 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.