Teljesen kiborítja a személyzetét a világsztár: minden alkalmazottja retteg tőle

furcsa szokások hollywood sztárok
Előző cikkünkben női sztárok volt alkalmazottai, munkatársai vallottak a kedvenceink kulisszák mögötti viselkedéséről, furcsa szokásairól, a második részben férfisztárokról árulunk el titkokat.

A hírességek élete sem fenékig tejfel, ők is kaptak a tehetségen kívül olykor kevésbé elviselhető személyiséget, választottak nem mindig megfelelő párt, és nincsenek híján meglepő szokásoknak sem. A cikk előző részében híres nők titkairól rántottuk le a leplet, ezúttal férfisztárok furcsa szokásairól, megdöbbentő viselkedéséről írunk, az őket körülvevő munkatársaik, alkalmazottaik segítségével. Nézzük, ki az a néhány világsztár, aki biztosan megnehezíti a kollégái életét. 

Brad Pitt az a világsztár, aki nemcsak tehetségéről, de bűzéről is híres
Brad Pitt az a világsztár, aki nemcsak tehetségéről, de bűzéről is híres
Forrás: Getty Images/F1 Grand Prix of Hungary - Practice

Brad Pitt a világsztár, aki bármikor szívesen kihagyja a fürdést

Az ember azt gondolná, hogy az olyan gazdag emberek, mint a sztárok, különösen sokat adnak a higiéniára és a megjelenésre, de nem. Brad Pitt, Hollywood legszexibb férfiszínészeinek egyike is rajta van a büdös sztárok listáján. A Becstelen brigantik forgatásakor hetekig nem fürdött meg, mondván, nem volt rá ideje. Amikor már elviselhetetlen volt  a szaga, kollégája, Eli Roth adott neki tanácsot, hogyan szabaduljon meg a bűztől zuhanyzás nélkül. A világsztár amúgy sem a higiéniájáról híres, ám amióta Ines de Ramonnal együtt vannak, visszatért a napi fürdéshez és hajmosáshoz, és már dezodort és parfümöt is használ.

Harry Styles Wax Figure Unveiled At Madame Tussauds Nashville
Harry Styles folyton elalszik
Forrás: Getty Images via AFP/2024 Getty Images

Harry Styles bárhol, bármikor elalszik

Nem ritka, hogy a sztárok akár napi 14 órát is ledolgoznak egy huzamban. Nem csoda, ha fáradtak, s alig várják, hogy a nap végén beessenek az ágyba. Ám nem mindenki tud várni, Harry Styles azok közé a hírességek közé tartozik, aki bárhol, bármikor képes elaludni.

Harry Styles folyton elalszik, akárhol, akár a forgatásokon is. Amikor a stábtagok ötperces szünetre mennek, ő szinte azonnal elalszik” — mesélte el az énekes-színészről az egyik kollégája. 

jim carrey
Jim Carrey kicsit sem vicces
Forrás: AFP 

Jim Carrey a valóságban kicsit sem vicces, viszont ijesztő

Ki hinné, hogy a filmvászon legnagyobb viccmesterei a magánéletükben nem, hogy nem humorosak, de még félelmetesek is. Márpedig Jim Carrey ilyen. 

„Jim Carrey kiszámíthatatlan hangulatváltozásai miatt a teljes személyzete szenved. A küzdelmeinek a következményeitől tartva az alkalmazottai úgy járkálnak, mint akik tojásokon lépkednek” — vallotta a komikusról egy volt munkatársa. 

Ryan Gosling
Ryan Gosling horrormániás
Forrás: AFP 

Ryan Gosling imádja megrémíteni a kollégáit

Ne tévesszenek meg a filmjei, a Barbie film Kenje horrormániás. Ezt a személyzete sínyli meg, ugyanis Ryan Gosling imádja rémisztgetni a munkatársait. Egy kollégája így mesélt a színészről:

„Ryan Gosling nagyon szereti kiborítani a munkatársait. Rengetegszer látta az Ördögűzőt, és mivel imádja a személyzetet furcsa dolgokkal ijesztgetni, folyton horrorszerű dolgokkal áll elő, előfordult, hogy a háza lépcsőjén négykézláb ereszkedett le, csak hogy megijessze a többieket”

Tom Cruise
Tom Cruise otthon is szereti hotelben érezni maát
Forrás: Getty Images/Mike Coppola

Tom Cruise szereti, ha az otthona szállodaként működik

 A Mission impossible sztárja igazi különc, nem egy furcsa szokása van. Ezek közül csak az egyik az ágyneműcsere gyakorisága. 

„Tom Cruise szereti, ha az otthona úgy működik, mint egy szálloda. Minden nap ágyneműt cserél nála a személyzet, amelynek mindig éjjel-nappal késznek kell lennie, hogy teljesítse a kéréseit. A házának vannak olyan részei, ahova korlátozott a belépés, ezekbe a helyiségekbe még volt felesége, Katie Holmes sem mehetett be soha” — mesélte el a sztár egyik volt alkalmazottja. 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.