szépészeti beavatkozás Brad Pitt Ines de Ramon Velencei Filmfesztivál
Ráncfelvarrás történt-e vagy sem, a színész pazar külsővel jelent meg a velencei filmfesztiválon. Brad Pitt elegáns és férfias volt fiatal kedvese, Ines de Ramón mellett.

A velencei filmfesztivál kezdete előtt sokan kíváncsiak voltak arra, Brad Pitt vajon barátnőjével, Ines de Ramónnal lép-e a vörös szőnyegre. Nos, a színész végre nagy nyilvánosság előtt is felvállalta kedvesét, és együtt jelentek meg a filmszemlén. Tény: a pár ellopta a show-t, többen pedig úgy vélték, Pitt Ramónhoz fiatalodott, természetesen a plasztikai sebészek segítségével. 

Brad Pitt és Ines de Ramon a Velencei Filmfesztivál vörös szőnyegén
Brad Pitt és Ines de Ramon a Velencei Filmfesztivál vörös szőnyegén 
Forrás: Getty Images

Brad Pitt visszafelé öregszik? 

Brad Pitt és Inez a Farkasok bemutatására érkezett a fesztiválra: a párra pedig hatalmas figyelem irányult. Azt azonban sokan nem hagyták szó nélkül, hogy a 60 éves színész úgy festett, mint ha teljesen kisimultak volna az arcvonásai. A közösségi médiát azon nyomban el is árasztották Brad közelmúltbeli fotóinak és több évvel ezelőtti képeinek összehasonlításai, többen írták, hogy olyan, mint híres szerepe, Benjamin Button, aki visszafelé öregszik. 

 

Megszólalt a plasztikai sebész

A fotókat Dr. Michael Zacharia, arckozmetikai sebész és fül-orr-gégész szakember is látta és ki is fejtette véleményét Pitt új külsejéről. A képeken kiszúrta, hogy a füllebenyek mögött heg látható, ami arra utalhat, hogy a színész arcfelvarráson eshetett át, és ezt bizonyítja az is, hogy Pitt arca teltebb lett, mint korábban volt. Dr. Zacharia úgy véli, hogy a lehetséges beavatkozások ellenére Brad megjelenése egyszerre természetes és férfias, és ez azért van így, mert csak kisebb korrekciókat végezhettek rajta. "A homloka és a szemöldöke nem sokat változott, a felső szemhéján pedig még mindig van bőrfelesleg, ami arra utal, hogy nem volt felső arcplasztikája. Összességében szerintem nagyon jól néz ki a korához képest" - nyilatkozta az orvos.

Ines és Pitt eddig távol tartották kapcsolatukat a nyilvánosságtól, a velencei filmfesztiválon való megjelenésük igazi mérföldkő. A párt először 2022. novemberében látták együtt egy Bono-koncerten Los Angelesben, de a hírek szerint akkor már hónapok óta randiztak. Azóta már párszor mutatkoztak együtt, de ez volt az első vörös szőnyeges bevonulásuk. Utoljára 2024. májusában az angliai Northamptonshire-ben található Silverstone Circuit versenypályán láthattuk őket, Brad közelgő F1 című filmjének bemutatója előtt.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.