Wednesday visszatér: az első előzetes bepillantást enged a 2. évad kulisszái mögé

World Premiere Of Netflix's "Wednesday" - Arrivals
Getty Images via AFP/2022 Getty Images - Getty Images via AFP
sorozat Wednesday Addams második évad Jenna Ortega
Jenna Ortega, Catherine Zeta-Jones, Emma Myers és Hunter Doohan visszatérnek a Nevermore Akadémiára. A Wednesday második évadának előzetese sokat elárul a történet folytatásáról.

Jenna Ortega újra Wednesday Addams bőrébe bújt, a sorozat második évadában, amely az ígéretek szerint nagyobb és több csavart tartogat, mint amit valaha is el tudnánk képzelni. A Netflix csütörtök este Atlantában egy személyes rajongói eseményen mutatta be a Wednesday második évadának első felvételeit. A videóban az eredeti szereplőgárda tagjai, Jenna Ortega, Hunter Doohan, Emma Myers, Joy Sunday, Luis Guzmán és Catherine Zeta-Jones, valamint természetesen Izé (Victor Dorobantu) térnek vissza a Nevermore Akadémiára.

World Premiere Of Netflix's 'Wednesday' Season 1
Jenna Ortega és Catherine Zeta-Jones biztosan visszatér a Wednesday második évadában
Forrás: NurPhoto via AFP/Image Press Agency/NurPhoto

Wednesday és diáktársai visszaültek az iskolapadba

A kulisszák mögötti pillanatokról készült videóban a jelenetek forgatásának részletei láthatóak, többek között Ortega szerdai érkezése az akadémiára a rá jellemző arckifejezéssel, a Nevermore diákjainak gyűlése és Izé szokásos szaglászása mint mindig. Tim Burtont is újra kiszúrták a rendezői székben.

A második évad forgatása hivatalosan májusban kezdődött Írországban. Az Al Gough és Miles Millar által készített fantasy-vígjáték egy tucat új szereplővel is bővült, köztük többek között Steve Buscemi, Billie Piper, Evie Templeton, Owen Painter és Noah Taylor emeli a sorozat fényét. Jenna Ortega, akit korábban kritizálták, amiért nyilvánosan becsmérelte a sorozat első évadának forgatókönyvét, januárban azt nyilatkozta, hogy az idei évadéval elégedett.

„Határozottan hajlunk egy kicsit a több horror felé. Minden nagyobb, sokkal akciódúsabb” — mondta a színésznő, és hozzátette, hogy minden epizód „olyan, mint egy önálló film”, és bár Wednesday története fejlődött, a karakter „igazából sosem változik”.

A Wednesday második évadának megjelenési dátumát még nem jelentették be.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.