A nemzet lánya Viczián Vikit is megihlette: csodás fotókat posztolt

sorozat A nemzet lánya Viczián Viki
A történelmi sorozatok rajongói számára biztosan nem ismeretlen A nemzet lánya című alkotás, mely óriási sikerrel fut hazánkban is. Viczián Viki, a népszerű influenszer egy szemet gyönyörködtető fotósorozattal hívja fel a figyelmet a sorozatra, amely mostantól a Direct One-on érhető el.

A történelmi sorozatok rajongói számára különleges élményt nyújt A nemzet lánya című sorozat, amely a 19. századi Csehország egyik legismertebb alakjának, Zdeňka Havlíčkovának az életét dolgozza fel. A sorozatban megelevenedik egy lázadó fiatal nő, akinek az élete a politikai érdekek áldozatává vált, de mindeközben a személyes szabadságért vívott harca is előtérbe kerül. Viczián Viki influenszert is megihlette a sorozat,  látványos lovas fotósorozattal buzdít mindenkit arra, hogy nézze meg ezt az izgalmas alkotást. 

A nemzet lánya Viczián Vikit is megihlette
A nemzet lánya Viczián Vikit is megihlette
Forrás: https://www.instagram.com/viktoria_viczian

„Na, ki szereti a kosztümös sorozatokat? Ha Te is úgy szereted, mint én, akkor jó hírem van, mert szeptember 30-án a @directonehu kínálatában debütált A nemzet lánya című cseh történelmi sorozat. A 21. században Britney Spears, a 20. században Diana hercegnő, a 19. században pedig a cseh nemzet lánya, Zdeňka Havlíčková szerelmi élete és története adta el a bulvárlapokat. A CANAL+ által gyártott sorozatban nem lesz hiány romantikából, ármányból és izgalomból, hát kell ennél több? Te hogy döntenél? Szerelem vagy pénz, szerelem vagy hatalom?!" - kérdezte követőit Viki. 

 

A nemzet lánya: Zdeňka köztulajdonná vált

A történet főhősnője,  Zdeňka Havlíčková életét feldolgozó sorozat az első pillanattól az utolsóig magával ragadó. A sorozat egy fiatal lány romantikus szerelmének története, akinek szülei halála után évekig titokban tartották, hogy árva, majd országos jótékonysági lottót tartottak, hogy hozományt gyűjtsenek neki., Ezzel a fiatal lány sorsa megpecsételődött: politikusok döntik el helyette,  kivel csókolózhat először, és kihez mehet feleségül. Szabadságvágyát és saját boldogságát a cseh nemzeti identitást formáló ingatag történelmi időkben kell megtalálnia, jóllehet, a fiatal lány élete a korabeli közvélemény érdeklődésének középpontjában állt. Mitöbb, mindenki tudta, mi lenne a legjobb neki. 

A nemzet lánya
A nemzet lánya
Forrás: Fotó: ©Assunta Servello

A lázadó Zdeňka viszont kicsit sem akar megfelelni az elvárásoknak és inkább az ellenállás irányába mozdult, magára haragítva ezzel a közvéleményt. A hatrészes történelmi minisorozat választás elé állítja a főszereplőt és magával rántja a nézőt is.

Korábban Kovács Gyopár is elárulta a lenyűgöző kosztümös sorozat kapcsán, hogy a főszereplő helyében ő is a lázongó oldalát képviselné a dolgoknak, hiszen ő is mindig a szívére hallgat.

S hogy Zdeňka Havlíčková történetében végül a szerelem vagy a kényszer győz? Kiderül a sorozatból!


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.