Két hónappal a rákdiagnózisa után elhunyt az Amerikai Horror Story sztárja

gyász Gavin Creel Amerikai Horror Story
Mindössze két hónappal azután, hogy metasztatikus melanotikus perifériás ideghüvely szarkómát diagnosztizáltak nála, elhunyt a amerikai színész. Gavin Creel, az Amerikai Horror Stroy színésze csak 48 éves volt.

Az Amerikai Horror Story színésze a New York-i Manhattanben lévő otthonában halt meg. Gavin Creelnél júliusban diagnosztizálták a rák egy ritka és nagyon agresszív formáját (perifériás ideghüvely szarkóma . Élettársa elmondása szerint a kezeléseket azonnal elkezdték nála, ám nem segítettek a gyógyszerek. Creelt a New York-i Memorial Sloan Ketteringben próbálták meggyógyítani, majd otthonában hospice-ellátásba helyezték át. 

Gavin Creel elhunyt, Amerikai Horror Story
48 éves korában elhunyt Gavin Creel, az Amerikai Horror Story színésze
Forrás: AFP

Az Amerikai Horror Storynak köszönhetően hatalmas rajongótábora lett

Gavin Creel pályafutása során számos alkalommal lépett fel a Broadwayn, és a 2002-es Thoroughly Modern Millie című előadásban való debütálását követően Tony-díjra jelölték. Az American Horror Stories minisorozatban Troy szerepében hatalmas új rajongótáborra tett szert. Bár az Egyesült Államokban szerzett magának nevet, Gavin az Egyesült Királyságban is sikert aratott: 2012 és 2015 között A Mormon könyve filmekben játszotta Elder Price-t. Ezért szerepért a rangos Olivier-díjat is bezsebelte. 2017-ben Tony-díjat kapott, amiért Corneliust alakította a Hello, Dolly! című Broadway-előadásban a legendás énekesnő és színésznő, Bette Midler oldalán.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.