Szintet lépett Angelina Jolie és Akala kapcsolata: a színésznő szerelmes, mint egy tinilány

'Maria' Headline Gala at BFI London Film Festival, Angelina Jolie
Anadolu via AFP/2024 Anadolu - Anadolu via AFP
pletyka Akala Angelina Jolie románc
Szintet léphetett a hollywoodi díva és Akala kapcsolata, együtt béreltek szobát egy londoni szállodában. Angelina Jolie úgy viselkedik mint a tinik, új szerelmét becsempészte lakosztályába.

Bármennyire is igyekeznek titkolni a kapcsolatot, mindig akad néhány szemfüles rajongó vagy fontoskodó bennfentes, aki lebuktatja Angelina Jolie-t és állítólagos zenész pasiját, Akalát. 

Angelina Jolie barátja, 'Maria' Headline Gala at BFI London Film Festival, Akala
Állítólag ez a férfi, Akala rabolta el Angelina Jolie szívét
Forrás: Anadolu via AFP/2024 Anadolu

Angelina Jolie éjszakákat tölthetett Akalával 

„A pár a szerda és a csütörtök éjszakát együtt töltötte a szállodában, és nem távoztak” — állítja egy bennfentes, aki azt is elárulta, hogy Akala két órával azután csatlakozott a színésznőhöz, hogy ő megérkezett.

„Akala pénteken néhány órával Angelina új filmjének premierje előtt érkezett, és Angelina egyik autóján keresztül csempészték ki a szállodából. Külön autókat és titkos bejáratokat használnak, hogy titokban tartsák a kapcsolatukat, de ez az igazság” — tette hozzá a forrás.

Tény, hogy Angelina Jolie és Akala is részt vett a filmfesztiválon, de kizárólag külön-külön fotózták őket az érkezéskor. Ugyanakkor, a premier után állítólag egy romantikus vacsorára mentek az exkluzív Soho House-ba.

Angelina Jolie-t és Akalát pletykák szerint 2024 májusa óta fűzi össze romantikus kapcsolat: Akala akkor részt vett a jamaicai Calabash Irodalmi Fesztiválon Jolie és lányai, a 19 éves Zahara és a 18 éves Shiloh társaságában. Az énekes legutóbb szeptember 28-án kísérte el a színésznőt egy partira, majd ugyanezen a héten Akala a „Maria” című film premierjére is elkísérte Angelinát a New York-i filmfesztiválra.

Egyes források szerint a páros már legalább egy éve találkozgat, más források azonban azt állítják, hogy nincs szó romantikus kapcsolatról, csupán két haverról, akiknek közös a szenvedélyük, ami nem más, mint a társadalmi és humanitárius ügyek. 

Angelina Jolie hivatalosan Brad Pittel alkotott egy párt.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.