Angelina Jolie először posztolt fotót új szerelméről

Akala divatbemutató Angelina Jolie Instagram
Most már biztos, a színésznő együtt van a Akalával. Angelina Jolie és a brit rapper kapcsolatáról már korábban is pletykáltak, de egészen eddig nem volt bizonyíték arra, hogy egy párt alkotnak.

A hétvégén, Angelina Jolie divatmárkájának bemutatóján ott volt a 40 éves Akala is. Az eseményről a színésznő is posztolt, úgy döntött, nem rejtegeti tovább a barátját. Brad Pitt exfelesége szürke kosztümöt és fekete csizmát viselt, haját kiengedve viselte. Akala egy fekete, kerek nyakú pólót választott az alkalomra. A férfiról készült fotó Jolie divatmárkájának egyik képgalériájában tűnt fel. 

Akala, Angelina Jolie új pasija
Akala is feltűnt Angelina Jolie divatmárkájának bemutatóján
Forrás: https://www.instagram.com/atelierjolieofficial/

 

Két nappal az esemény előtt egyébként Akala elkísérte Jolie-t a 62. New York-i Filmfesztiválra is, a Maria című film bemutatójára.

Angelina Jolie és Akala már egy éve egy párt alkot

A színésznő és a rapper kapcsolatáról akkor röppentek fel a pletykák, amikor együtt látták őket augusztusban a Velencében, amit éppen kijönnek egy szállodából. A Joliehoz közelálló források azt állítják, hogy csak barátok, de sajtóértesülések szerint már egy éve randiznak. Az biztos, hogy Akala az utóbbi hónapokban folyamatosan feltűnik Jolie körül, nemrég Milánóban is látták őket vacsorázni.

 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.