Ashton Kutcher: P. Diddy bármit megtenne, hogy elkerülje a börtönt

barátság Ashton Kutcher P Diddy botrány
Ashton Kutcher és felesége, Mila Kunis, egy laza sétával próbálták elterelni a figyelmet a közelmúlt botrányairól. Kutcher attól tart, hogy P Diddy, aki szexkereskedelem és más súlyos vádak miatt várja a tárgyalását, bármit megtenne, hogy elkerülje a börtönt.

A hétvégén a házaspár egy nyugodt sétára indult Los Angelesben, ahol Ashton Kutcher világoskék melegítőnadrágban és sötétkék pólóban mutatkozott. Mila, aki rózsaszín, kék és fehér kockás ingben és széles szárú farmerben lépett ki az autóból hollófekete haját lófarokba kötötte és szettjét egy keresztpántos táskával egészíttte ki. A párt nem sokkal azután kapták lencsevégre, hogy a színész aggodalmait fejezte ki régi barátja, P Diddy körüli botrányos helyzet miatt, akit múlt hónapban tartóztattak le és komoly vádakkal kell majd szembenéznie. 

Ashton Kutcher, P Diddy
Ashton Kutcher És P Diddy húsz éve voltak barátok, ám ez a barátság a botrányok fényében lehet, hogy most örökre megszakadt.
Forrás: Getty Images/KMazur

Ashton Kutcher attól tart, hogy P Diddy bármit megtehet 

Ashton állítólag attól tart, hogy Diddy kitalálhat történeteket a vádak enyhítése érdekében. A 54 éves Sean Diddy Combs jelenleg a New York-i Brooklyn Metropolitan Detention Centerben várja a tárgyalását, miután szexkereskedelem, zsarolás és prostitúcióra való szállítás vádjával letartóztatták. Ashton Kutcher két évtizede jó barátságot ápol Diddyvel, és az évek során kölcsönösen elismerően nyilatkoztak egymásról. Ashton Kutcher még a híres White Party-k egyikén is részt vett. 

P Diddy letartóztatásának fényében azonban bennfentesek azt állították, hogy Kutcher retteg attól, hogy a rapsztár „bármit mondhat, bármit megtehet, vagy bárki ellen fordulhat”, hogy kijusson a börtönből. 

„Ashton abszolút megbánta a Diddyvel való barátságát, figyelembe véve a történteket” - mondta egy bennfentes. Úgy érzi, hogy hazudtak neki, elárulták, természetesnek vették és manipulálták. 

Hasonlóan érez Danny Masterson iránt is, és most már csak a feleségében, Mila Kunisban bízik. Ashton és Mila 2023 októberében komoly kritikákat kaptak, miután levelet írtak Masterson védelmében, mielőtt az 70-es évek show-jának korábbi sztárját 30 év börtönre ítélték. A visszajelzések után bocsánatot kértek, és Kutcher visszalépett jótékonysági szervezetétől. Most Ashton arra számít, hogy beidézhetik, miután Diddy házait átkutatták az év elején. 

A bennfentesek elmondása alapján Ashton nem akar belekeveredni az ügybe, de tudja, hogy a barátságuk miatt már érintett. Ha a hatóságok megkeresik, teljes mértékben együttműködik, mivel nincs mit rejtegetnie.

 Bár úgy érzi, ezzel a barátsággal "ásott magának egy gödröt", sosem hitte volna, hogy Diddy valóban ilyen szörnyű dolgokat követ el.

Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.