Cher a kifutón: A 78 éves díva zárta a Victoria's Secret divatbemutatóját

Cher és Alexander Edwards
AFP -
Cher szenzáció énekesnő
A 78 évesen még mindig aktív Cher zárta a neves fehérneműmárka 2024-es bemutatóját. Cher a Strong enough és a Believe című slágerrel lépett színpadra és el kell ismernünk, mindkét dal tökéletes választás volt. A nyugdíjaskorú énekesnő a fiatalokat is lepipálta produkciójával.

Az év legmenőbb divatbemutatója lett a Victoria's Secret Fashion Show-ja, ahol persze szépek voltak a modellek, menő a kollekció, de annál sokkal menőbb volt Cher, aki két legnagyobb slágerével lépett színpadra. 

Cher
Cher- 78 évesen is bombaformában van
Forrás: FilmMagic/

 

Cher: 78 évesen is tarol

 A Victoria’s Secret évről évre a világ legkeresettebb modelleinek felvonultatásával és luxusfehérnemű-kollekcióival hívja fel magára a figyelmet. Az idei show különösen nagy hangsúlyt fektetett a modern nőiesség és az egyéniség kifejezésére, a diverzitás és a különféle testalkatok ünneplésére. A színpadon extravagáns, drámai ruhaköltemények és csillogó angyalszárnyak mellett új koncepciókat is bemutattak, Cher pedig a kifutó közepén egy emelvényen énekelt, miközben körülötte modellek vonultak a márka jellegzetes kreációiban. 

Cher és a “Believe” korszakalkotó ereje

Cher fellépése méltó zárása volt ennek a látványos eseménynek. A 77 éves popsztár időtlen eleganciájával és energiájával egy generációkat összekötő pillanatot teremtett a kifutón. Az 1998-as “Believe” című sláger, amely az első dalok egyike volt, amelyben autotune-t használtak, új korszakot nyitott a popzenében, és mára Cher egyik legikonikusabb számává vált. A dal hatalmas sikere után Cher minden idők egyik legnagyobb popdívájává vált, és karrierje továbbra is töretlen maradt. 

Amikor a kifutóra lépett, Cher  csillogó ruhája tökéletesen illett az esemény hangulatát tükröző látványvilághoz. Az őt körülvevő táncosok és modellek közösen ünnepelték a show befejezését, a közönség pedig állva tapsolt, miközben a “Believe” refrénje felcsendült. Cher megjelenése a Victoria’s Secret kifutóján több volt, mint egy látványos záróakkord.  Cher tökéletes választás volt. A díva nemcsak zenészként, hanem stílusikonként is örök, hiszen hajviseletével, ruháival ő maga is divatot teremtett.

A 78 éves énekesnő egyébként nemrég elárulta, hogy 38 évvel fiatalabb kedvese teszi őt fitté és energikussá. Hát, ha ez a fiatalság titka, akkor Cher nagyon jól csinálja...

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.