Tom Cruise elhagyta Angliát, másik országba tesz át a bázisát

költözés Florida Anglia Tom Cruise
A színész állítólag visszaköltözött Amerikába, miután befejezte a legújabb Mission Impossible-film forgatását az Egyesült Királyságban. Tom Cruise végleg elhagyta Angliát.

Tom Cruise csütörtökön fejezte be a munkát Angliában. Elbúcsúzott a Mission Impossible stábtagjaitól, felszállt a helikopterére Battersea-ban, és visszarepült Amerikába - állítólag örökre.

tom cruise
Tom Cruise visszaköltözött Amerikába
Forrás: Getty Images

Egy forrás a következőket mondta: „Tom öt éve az Egyesült Királyságot választotta otthonának, és nagyon szeretett itt. Nem volt kétséges, hogy valamikor visszatér Amerikába. Alig várja, hogy közelebb legyen a fiához, Connorhoz és a barátaihoz. Az átalakulása hihetetlen - Anglia nagyon jót tett neki és a hírnevének, most sokkal boldogabb."

A színész az Egyesült Királyságban is remek kapcsolatokat épített ki, többször találkozott a brit királyi család tagjaival, megjelent a Glastonbury fesztiválon, és részt vett Taylor Swift koncertjén is.

Tom Cruise képviselői még nem kommentálták a hírt.

Várhatóan a színész a floridai Clearwaterben található luxusházában fog élni. Florida az Egyesült Államok egyik legnépszerűbb nyaralóhelye a napfényre vágyó britek körében, ám a múlt héten pokollá változott, a Milton hurrikán tarolta le a vidéket. A színész nagyon aggódott az otthonáért. Tom Cruise 2016 óta birtokolja floridai házat, ahova a szcientológia nemzetközi központjának közelsége miatt költözött.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.