Erzsébet királynő megdöbbentő megjegyzést tett Meghan Markle-ről a halála előtt

Queen Elizabeth II Visits Berlin II. Erzsébet királynő
Getty Images - Sean Gallup
uralkodó II. Erzsébet királynő Meghan Markle megjegyzés
Egy új jelentés szerint a néhai királynő egy palotai fogadáson tette megjegyzését. Amit II. Erzsébet Meghan Markle-ről mondott, attól mindenkinek leesett az álla.

II.Erzsébet királynő egy hónappal a halála előtt tett olyan megjegyzést Meghan Markle-re egy palotai fogadáson, ami mindenkit megdöbbentett. A néhai uralkodó nem fogta vissza magát.

II. Erzsébet királynő Meghan Markle
II. Erzsébet királynő megdöbbentő megjegyzést tett Meghan Markle-re
Forrás: Getty Images

II. Erzsébet királynő megdöbbentő megjegyzése

„Megdöbbentő volt ezt a mondatot hallani a világ legmegbocsátóbb asszonyától" - mondta egy bennfentes, mielőtt beszámolt volna arról, mit is mondott II. Erzsébet királynő Meghan Markle-ről. „Nem illett a királynőhöz, hogy egy olyan szót használjon Meghanra, mint a 'gonosz', de ő egyenesen átlátott rajta" - mondta a forrás. „A vacsora előtti italoknál egy kisebb csoport beszélgetett az uralkodóval, és ő elmagyarázta, hogy Harry és Meghan találkozása egy katasztrófává vált, és gonosznak nevezte őt. Ekkor már mindannyian tudtuk, hogy a királynő egészsége hanyatlóban van, és csak hónapjai vannak hátra, úgy tűnt, sajnálja azt, ahogy a dolgok alakultak".

Harry és Meghan sok súlyos vádat fogalmaztak meg a királyi családdal kapcsolatban, többek között azt, hogy a család egy meg nem nevezett tagja aggódott Archie bőrszíne miatt, valamint azt állították, hogy Meghan nem kapott támogatást, miközben öngyilkossági gondolatokkal küzdött. Harry megjelent Spare című memoárja tovább mélyítette a szakadékot, és nem biztos, hogy innen van még visszaút. Katalin hercegné már nem akar békefenntartót játszani, de Kamilla királyné sem támogatja a Harryvel való kapcsolattartást.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.