Egyszerű magyarázata van annak, hogy Harry herceg miért hagyta hetekre magára Meghan Markle-t

Sentebale Gathers Innovative Funders & Business Leaders in Southern Africa - Day 3
Getty Images for Sentebale/Sentebale Gathers Innovative Funders & Business Leaders in Southern Africa - Day 3 - Brian Otieno
magyarázat Meghan Markle Harry herceg
A sussexi herceg az elmúlt hetekben több hivatalos eseményen vett részt, távol otthonától, Kaliforniától. Harry herceg, aki szeptember közepén indult el, a 40. születésnapja óta egy sor rendezvényt látogatott meg egyedül.

Harry herceg először New Yorkba utazott, majd az Egyesült Királyságba repült, hogy részt vegyen a híres WellChild-díjátadón 2024-ben. A rajongókat meglepte, hogy az Egyesült Királyságból közvetlenül Afrikába utazott, ahol a Sentable nevű jótékonysági szervezetét népszerűsítette. Az események mindegyikén egyedül vett részt, és a hírek szerint hetek óta nem látta feleségét, Meghan Markle-t.

Harry herceg
Harry herceg hetek óta távol van a családjától
Forrás: Getty Images for Sentebale

Harry herceg ezért hagyta hetekre magára Meghan Markle-t

Bár úgy tudni, hogy Meghan Markle otthon tartózkodik Montecitóban a pár két gyermekével, Archie-val és Lilibettel, sokan találgatják, miért van Harry ilyen hosszú ideig távol. Azonban egy királyi szakértő szerint van egy teljesen ésszerű magyarázat is. Jennie Bond, a királyi ügyek szakértője úgy véli, Harry valószínűleg a gyerekeire gondolva szervezte meg ezt a háromhetes utazást.

Talán a gyerekeinek is jobb így, ha eltűnik egy-két hétre, majd utána otthon van – mintha folyamatosan jönne és menne

– mondta Jennie Bond. Hozzátette: „Harry mindig is remekül tudott bánni az emberekkel és a tömegekkel, és nagyszerű látni, hogy elkötelezetten végzi a munkáját azokkal a jótékonysági szervezetekkel, amelyekkel már sok éve kapcsolatban áll."

Bond kiemelte, hogy nem minden házaspárnak kell mindent együtt csinálnia: 

A gyerekek fiatalok, és sokkal jobb nekik, ha az egyik szülő otthon van, így teljesen érthető, hogy Harry azt csinálja, amiben a legjobb.

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.