Kristen Bell férje így reagált felesége forró csókjelenetére Adam Brody-val

Education Through Music Los Angeles' 18th Annual Gala - Inside
Variety via Getty Images/Education Through Music Los Angeles' 18th Annual Gala - Inside - Variety
sorozat Adam Brody Kristen Bell
A színésznő és Adam Brody kémiája az új sikersorozatban nagy hatást váltott ki a rajongókból. Köztük Kristen Bell férjéből, Dax Shepardból is, akinek semmi ellenvetése sincs ezzel kapcsolatban.

Valójában, amikor Kristen Bell új romantikus komédiájáról, az Akármit, csak ezt ne című legújabb Netflix sorozatról van szó, Dax Shepard teljes mértékben támogatja a karakterét, Joanne-t, hogy összejöjjön Adam Brody Noah-jával. „Még én is elismerem, hogy nézve ezt, olyan, hogy 'Hűha, ez forró!'” – mondta Bell az eTalk egyik interjújában.

Kristen Bell, Adam Brody
Kristen Bell és Adam Brody legújabb alkotása hatalmas sikert aratott
Forrás: Getty Images for Netflix

Kristen Bell férje így reagált felesége forró csókjelenetére

A férjem is ugyanezt mondta. Az első epizódot nézve ő is azt mondta: 'Ó, istenem, annyira szeretném, ha megcsókolnád őt.'

Bár Bell és Brody kémiája természetesnek tűnik a képernyőn, az színésznő szerint ez nem teljesen így van.

Nem akarom leegyszerűsíteni, de azt hiszem, van benne egyfajta 'matematika'

 – vallotta be Bell. 

Van két színész, akik tudják, hogyan nézzenek egymás szemébe, és megvan bennük a magabiztosság, hogy kinyújtsák ezt a pillanatot, és igazán kihasználják az előkészítő feszültséget a csók előtt — ami szerintem nagyon fontos.

 Azonban, Bell megjegyezte, hogy „Akár az emberek szeretnék-e, hogy végül összejöjj valakivel, teljesen a szerencsén múlik, és mi most szerencsések voltunk.”

A sorozat, amelyet Erin Foster készített, nagy sikert aratott a Netflixen. Mivel az utolsó epizód kisebb függővéggel ért véget, a rajongók már alig várják a második évadot.

„Már elkezdődtek a beszélgetések egy potenciális második évadról” osztotta meg Foster korábban az IndieWire-rel.

Az első évad története nagyon lassan bontakozik ki. Szóval, ha lesz második évad, akkor szeretném ott folytatni, ahol abbahagytuk, és továbbra is lassan haladni, mert nem akarom, hogy túlságosan előre szaladjunk.”

Foster hozzátette a rom-kom jövőjéről: „Azt akarom, hogy a műsorom minél tovább legyen a képernyőn!”

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.