Első gyermekük születése után először jelent meg Robert Pattinson és Suki Waterhouse

Veuve Clicquot Polo Classic, Robert Pattinson and Suki Waterhouse
AFP/AFP or licensors - AFP
Suki Waterhouse Robert Pattinson család gyerek
A sztárpár 2018 júniusa óta van együtt, első gyermekük idén márciusban született meg. Azóta nem igazán lehetett együtt látni Robert Pattinsont és Suki Waterhouse-t, ám most hivatalosan is megjelentek, a Veuve Clicquot Polo Classic-on pózoltak.

A pár csupa mosoly volt, amikor a Veuve Clicquot Polo Classic-on pózoltak a fotókhoz október 5-én, szombaton a kaliforniai Pacific Palisadesben. Suki Waterhouse bájosan nézett ki egy öves, fekete virágos ruhában, puffos ujjakkal, míg Robert Pattinson kék öltönyt és fehér inget viselt nyakkendő nélkül. A sztárpár a Will Rogers State Historic Parkban gyönyörködött.

Veuve Clicquot Polo Classic, Robert Pattinson and Suki Waterhouse
Robert Pattinsonnak és Suki Waterhous-nek márciusban született meg a kislánya
Forrás: AFP/AFP or licensors

Robert Pattinson odavan a lányáért

Az eseményen más sztárok is csatlakoztak hozzájuk, köztük Alessandra Ambrosio, Sheryl Lee Ralph, Quinta Brunson, Jensen Ackles, Charles Melton, Chrishell Stause és G Flip.

Pattinson és Waterhouse 2018-ban kezdett randizni, és a hírek szerint a pár el is jegyezte egymást, sőt állítólag össze is házasodtak, márciusban köszöntötték első gyermeküket, egy kislányt.

Pattinson júniusban a Dior Homme Menswear 2025 tavaszi/nyári tavaszi/nyári bemutatóján, Párizsban, Franciaországban áradozott a lányáról egy riporternek: „Annyira aranyos. És tudod, lenyűgöz, milyen gyorsan fejlődik a személyisége. Szóval már 3 hónapos korában is azt mondom: már látom, hogy ki ő”.

Waterhouse, aki nemrégiben Taylor Swift Eras turnéjának előfellépője volt, jelenleg saját, 27 várost érintő turnéján van, amely szeptember 28-án Denverben kezdődött. Megáll majd többek között Los Angelesben, San Franciscóban, Houstonban, Dallasban, Philadelphiában és New Yorkban is. A turné december 21-én Atlantában ér véget.

„Ez nagyon sok”beszélt arról a múlt hónapban, hogy előadóművészként és anyaként is elfoglalt, de tele van szeretettel, és odavan a lányáért, és nem is hitte, hogy ilyen jó lesz az anyaság.

Pattinsonnak is sűrű a napirendje, hiszen jelenleg a Die, My Love című filmet forgatja Jennifer Lawrence-szel, és készül a januári Mickey 17, az Oscar-díjas rendező, Bong Joon Ho filmjére.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.