Így néz ki Hugh Grant elbűvölő felesége: Anna Eberstein kezdetben a színész szeretője volt

Los Angeles Premiere Of Warner Bros. "Wonka" - Arrivals, Hugh Grant
Getty Images - Axelle/Bauer-Griffin
házastárs feleség Hugh Grant
Anna Eberstein 2018 óta a színész párja, de csak ritkán látni őket együtt. Hugh Grant felesége azonban most kivételesen elkísérte férjét egy eseményre.

Hugh Grant felesége csak nagyon ritkán kíséri el a színészt eseményekre, de most kivételt tett. Anna Eberstein férjével együtt mosolygott a fotósok kamerájába a vörös szőnyegen.

Hugh Grant
Hugh Grant felesége kivételesen elkísérte a színészt egy eseményre
Forrás: Getty Images

Így néz ki Hugh Grant elbűvölő felesége

Egy adománygyűjtő gálán tette tiszteletét Hugh Grant felesége és a színész. Ez azon ritka események egyike volt, amin Anna Eberstein megjelent férje oldalán, legutóbb erre tavaly volt példa, amikor egy filmbemutatóra kísérte el Anna Hugh Grantet. A színész és felesége egyébként nagyon igyekeznek mindenféle pletykát elkerülni, magánéletüket féltve óvják, ami nem is csoda azok után, ahogy a kapcsolatuk kezdődött.

Hugh Grant és felesége, Anna Eberstein
Hugh Grant és felesége, Anna Eberstein
Forrás: Getty Images

Anna Eberstein ugyanis eleinte Hugh Grant szeretője volt. 2018-ban kötötték össze az életüket és 3 közös gyerekük van, de az első közös még akkor született, amikor Hugh Grant egy másik nő, Tinglan Hong párja volt. A színésznek Tinglantól született az első gyereke, a második Annától, a harmadik pedig ismét Tinglantól. Mivel Annával titkolták a kapcsolatukat, az, hogy közös gyerekük született, csak egy évvel a kicsi érkezése után derült ki. Ez azonban már a múlt, és a további két közös gyerekük - akiknek a nevét nem közölték a nyilvánossággal - már a felvállalt kapcsolatuk alatt született. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.