Jennifer Garner hamarosan férjhez megy: Párizsban lesz az álomesküvő

boldogság esküvő Párizs Jennifer Garner
Ben Affleck exfelesége újra férjez megy. Jennifer Garner és John Miller jól haladnak a nagy nap szerevezésével. Elhatározták, hogy Párizsban mondják ki a boldogító igent, és egyes források szerint már a ruhák is megvannak.

„Jennifer Garner végre újra magára figyel, és ennek mindenki örül” - árulta el a bennfentes. „Soha nem volt és nem is lesz díva, de megérdemli, hogy a figyelem középpontjában legyen, miután olyan sokáig Ben Affleckre volt nála az első helyen. A bevásárlótúra tökéletes jutalom volt számára."

Jennifer Garner
Jennifer Garner Párizsban megy férjhez
Forrás: Northfoto

Jennifer Garner menyasszonyi ruhája is Párizsból lesz

A színésznő szeptemberben Párizsban töltötte az idejét, lefotózták, amint részt vett Christian Dior bemutatóján a párizsi divathéten. Úgy tudni, álmai menyasszonyi ruhája után kutatott, és esküvői helyszíneket nézett meg, amíg a városban volt.

„Jen és John sokkal többször utazott Európába, mint azt gondolnánk” - árulta el egy forrás az In Touchnak. „Párizs az egyik kedvenc helyük, és úgy döntöttek, hogy jövő tavasszal ott akarnak összeházasodni.”

A nagyszabású párizsi esküvő nagyban különbözik majd az 52 éves Jen legutóbbi lakodalmától. A színésznő és Ben Affleck a Turks- és Caicos-szigeteken kötötték össze az életüket 2005-ben, és csak két barátjuk volt jelen.

„Ezúttal egy nagy esküvőt szeretne egy álomhelyszínen, és John teljes mértékben támogatja ezt” - zárta szavait a forrás. „Imádja az ötletet, hogy olyasmit adhat neki, amit Ben sosem tett meg, ezért bátorítja, hogy minden úgy legyen, ahogy szeretné. Rengeteg pénze van, és el akarja kényeztetni Jent."

EXCLUSIVE: John Miller is Pictured as He Exits Jennifer Garners House in Los Angeles
John Miller, Jennifer Garner vőlegénye
Forrás: Northfoto

Jennifer Garner és a 46 éves John Miller 2018-ban kezdtek randizni, de a nyilvánosságtól távol tartották kapcsolatukat. Bár 2020-ban szakítottak, 2021 nyarának végére kibékültek, és azóta is kitartanak egymás mellett. Az eljegyzésüket ugyan nem erősítették meg, de 2021 óta többször látták már a színésznőt gyűrűvel a bal kezén.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.