Csillagjegyed megmutatja, milyen halloweenjelmez illik hozzád

inspiráció halloweenjelmez jelmez horoszkóp halloween
A halloween már csak egy karnyújtásnyira van, itt az ideje, hogy elkezdjük megtervezni a jelmezünket. Ha nincs ötleted, ne csüggedj, hagyd, hogy a csillagok inspiráljanak! Eláruljuk, hogy horoszkópod szerint milyen halloweeni jelmez illik hozzád a legjobban.

Az ijesztő jelmezek ugyanúgy hozzátartoznak a halloweenhez, mint a tökfaragás és a rengeteg édesség. De miért öltözünk be halloweenkor? Ennek régi hagyománya van, amely a kelta Samhain ünnepig nyúlik vissza. A kelták úgy hitték, hogy október 31-én éjjel eltűnik a határ az élők és a holtak világa között, a szellemek szabadon járkálnak. Az emberek, hogy megvédjék magukat a gonosz szellemektől és megtévesszék őket, ijesztő jelmezekbe is öltöztek. Napjainkban a beöltözés szórakoztató hagyománnyá vált, a lényeg inkább az, hogy egy estére, egy buli erejéig valaki más bőrébe bújhatunk. A halloweenjelmezek lehetőséget adnak arra, hogy szabadjára engedjük a kreativitásunkat.

Woman,In,Halloween,Costume,Of,Ghost,,Cylinder,Hat,And,Sunglasses, halloweenjelmez, szellem
halloweenjelmez, szellem
Forrás: Shutterstock

Csillagjegyed elárulja, milyen halloweenjelmez illik hozzád

  • Kos (március 21. – április 20.)

A Kosok szeretik, ha a figyelem középpontjában lehetnek, és nem ijednek meg a kihívásoktól sem, ezért számukra egy Catwoman vagy egy Wonder Woman jelmez ideális választás lehet. Az energikus és bátor karakterek tökéletesen tükrözik Kosok lendületét.

  • Bika (április 21. – május 20.)

A Bikák szeretik a kényelmet és a praktikumot, így számukra a Demóna vagy egy rémisztő, véres Piroska jelmez tökéletes lehet. Mindkettőben egyszerre lehetnek elbűvölőek és félelmetesek.

  • Ikrek (május 21. – június 21.)

Az Ikrek szeretnek a párjukkal vagy a legjobb barátjukkal/barátnőjükkel beöltözni, így nekik a páros jelmezek közül érdemes választani. A Joker és Harley Quinn duó remekül illik az Ikrekhez, ez a páros tökéletesen tükrözi az Ikrek kettős személyiségét.

  • Rák (június 22. – július 22.)

A Rákok nem annyira kedvelik a horrorisztikus témákat, így számukra egy egyszerű boszorkány jelmez megfelelő lehet. Nem akarnak túl ijesztőek lenni, inkább maradnak stílusosak.

  • Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

Az Oroszlánok szeretik a drámát és a színpompás jelmezeket, ezért egy Szörnyella jelmez ideális választás számukra. A feltűnő karakternek köszönhetően biztosan mindenki rájuk figyel majd.

  • Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)

A precíz Szűz számára egy átgondolt és részletekben gazdag halálangyal jelmez tökéletes lehet. Egy alaposan kidolgozott kosztüm jól illeszkedik a Szűz aprólékos természetéhez.

  • Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

A Mérlegek szeretnének egyensúlyt teremteni a szépség és a horror között, ez pedig nem is lehetetlen. Egy véres nővér vagy vámpírmenyasszony jelmez elegáns, mégis félelmetes.

  • Skorpió (október 24. – november 22.)

A Skorpiók szeretik a titokzatosságot és a sötétséget, így egy egyedi, ijesztő horrorbohóc jelmez remek választás számukra. Ezzel a karakterrel kihangsúlyozhatják a misztikus énjüket.

  • Nyilas (november 23. – december 21.)

A Nyilasok imádják a kalandokat, így egy kalóz vagy zombi jelmez tökéletesen illik hozzájuk. Ezek a karakterek a jegy kalandvágyó természetét emelik ki.

  • Bak (december 22. – január 20.)

A Bakok egyszerű, de klasszikus jelmezekre vágynak, mint például a vámpír, szellem vagy boszorkány. Nem bonyolítják túl, de mégis hatást válthatnak ki ezekben a kosztümökben.

  • Vízöntő (január 21. – február 19.)

A kreatív Vízöntők számára egy modern Wednesday vagy Harley Quinn jelmez ideális, ezekkel meg tudják mutatni egyedi stílusukat.

  • Halak (február 20. – március 20.)

A nosztalgikus Halak egy Disney karakter vagy gyerekkori kedvenc mesehős bőrében érzik maguka a legjobban. Ez lehetővé teszi számukra, hogy egy pillanatig újra gyerekek legyenek.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.