Rácáfoltak a pletykákra! Együtt ünnepelte 12. házassági évfordulójukat Jessica Biel és Justin Timberlake

Justin Timberlake Hosts EVERYTHING I THOUGHT IT WAS Album Release Party
Getty Images for Justin Timberla/Justin Timberlake Hosts EVERYTHING I THOUGHT IT WAS Album Release Party - Jerritt Clark
évforduló házasság Justin Timberlake Jessica Biel
Az énekes legutóbbi montreali fellépése egy nagyon különleges estén zajlott. Justin Timberlake és Jessica Biel aznap ünnepelte 12. házassági évfordulóját.

„Legyetek kedvesek hozzá, Montreal, mert ma este megoszt veletek engem” – mondta Justin Timberlake a színpadon október 4-én, utalva arra, hogy ezen a napon egy nagyon fontos évfordulót ünnepelnek feleségével, Jessica Biellel, aki elkísérte a koncertjére az énekest.

Justin Timberlake, Jessica Biel
Jessica Biel és Justin Timberlake házassága a nehézségek ellenére is töretlen
Forrás: Variety via Getty Images

Rácáfoltak a pletykákra: 12 éve házas Justin Timberlake és Jessica Biel

Október 4-én, pénteken a 10-szeres Grammy-díjas énekeshez csatlakozott felesége, Jessica Biel is, amikor Timberlake Forget Tomorrow világkörüli turnéját a montreali Bell Centre-ben tartotta, és ami egybeesett 12. házassági évfordulójukkal.

„Ez egy nagyon különleges este számomra is”mondta a koncert során, miközben Biel a színpad széléről figyelte őt. „A feleségem itt van ma este. Ma van a 12. házassági évfordulónk" – mondta majd a szívére tette a kezét és Biel felé nézett. „Szeretlek, bébi.”

Később a színésznő újraposztolta az érzelmes pillanatot Instagram-történetében, egy szívet és csókot küldve Timberlake-nek. „Nem is szeretném máshol tölteni” – írta.

Biel és Timberlake 2012. október 19-én kötötték össze életüket Dél-Olaszországban, és azóta két gyermekük született: Silas és Phineas. 

Az elmúlt napokban felröppentek a pletykák, miszerint a zenész letartóztatása és a rengeteg külön töltött idő miatt válságba került a házasságuk, de a fenti videó azt bizonyítja, hogy mindent megtesznek azért, hogy boldog párként működhessenek tovább a jövőben. 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.