Al Pacino technikailag halott volt, amikor elkapta a koronavírust: „Mindenki azt hitte, hogy meghaltam”

96th Annual Oscars - Show
Variety via Getty Images/96th Annual Oscars - Show - Rich Polk
koronavírus-járvány színész Al Pacino
„Amikor kinyitottam a szemem, hat mentős állt a nappalimban” – mesélte a Keresztapa sztárja. Al Pacino számtalan dolgot átélt az élete során – beleértve a halál közeli élményt is.

A 84 éves színész, miközben a közelgő memoárjáról, a Sonny Boy-ról beszélt a People magazinnak, felidézte, hogy technikailag meghalt, mikor elkapta a koronavírust a járvány alatt, amiről a könyvében is ír. Al Pacino egyszer csak arra ébredt, hogy több mentős is áll körülötte.

Al Pacino
Al Pacino technikailag halott volt, amikor elkapta a koronavírust
Forrás: Celebrity Sightings In New York City

Al Pacino technikailag halott volt, amikor elkapta a koronavírust

A színész elárulta, hogy „nem volt pulzusa” a betegség alatt, és így emlékszik vissza: 

„Azt hittem, hogy megtapasztaltam a halált. Talán mégsem. Nem hiszem, hogy tényleg megtörtént. De tudom, hogy túléltem.” Hozzátette: „Nem hiszem, hogy meghaltam. Mindenki azt hitte, hogy halott vagyok. De hogy lehetnék halott? Ha meghaltam volna, akkor csak elájultam.”

„Amikor kinyitottam a szemem, hat mentős állt a nappalimban. Kint az ajtó előtt egy mentőautó állt, és két orvos volt rajtam Mars-szerű űrruhákban. Körbenéztem, és azt gondoltam: 'Mi történt velem?'”

Pacino tovább részletezte: „Nem halhattam meg, mert hogy gyűlt össze ennyi ember, és miért állt ott a mentőautó a házam előtt?” A Keresztapa sztárja azt is elmondta, hogy az „asszisztense, Michael Quinn” azonnal értesítette a mentősöket, amikor észrevette, hogy valami nem stimmel. „Ő hívta őket, mert az ápoló, aki gondoskodott rólam, azt mondta: 'Nem érzem a pulzusát'” – emlékezett vissza Pacino.

Ennek az ijesztő élménynek ellenére, amikor megkérdezték tőle, hogy az egészségügyi válsága megváltoztatta-e az élethez való hozzáállását, Pacino azt mondta: „Egyáltalán nem.”

 

 

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.