Megszólalt Bianca Censori édesanyja: reagált arra az állításra, miszerint Kanye West vele akart lefeküdni

Marni - Front Row - Milan Fashion Week - Womenswear Fall/Winter 2024-2025
Getty Images/Marni - Front Row - Milan Fashion Week - Womenswear Fall/Winter 2024-2025 - Arnold Jerocki
botrány Kanye West Bianca Censori
Bianca Censori édesanyja távol akar maradni a botránytól. Amikor a Daily Mail hétfőn Melbourne Ivanhoe külvárosában utolérte, miközben ügyeket intézett, azt mondta az újságnak, hogy „nem kíván részt venni a legújabb állításokban” Kanye Westtel kapcsolatban.

Lauren Pisciotta aki 2021 és 2022 között dolgozott a Yeezy alapítójával, azt állította, hogy Kanye West „szexuális mániái” közé tartozott az, hogy azok édesanyjával lépjen kapcsolatba, akikkel randevúzott. Hivatkozott egy állítólagos, 2022. szeptember 28-i üzenetváltásra, amely West és felesége, Bianca között zajlott, amelyben West azt írta: „Le akarok feküdni az anyáddal. Mielőtt elmegy.”

Kanye West, Bianca Censori
Állítólag Kanye West le akart feküdni Bianca Censori édesanyjával
Forrás: GC Images

Megszólalt Bianca Censori édesanyja: reagált arra az állításra, miszerint Kanye West vele akart lefeküdni

Pisciotta azt állította, hogy a rapper küldött neki egy képernyőfotót az üzenetről, és megkérdezte: „Hozzátegyem, hogy azt akarom, hogy nézd, ahogy lefekszem az anyáddal?” Bianca, aki az Egyesült Államokban dolgozott vízummal, állítólag úgy válaszolt a Grammy-díjas művésznek, ahogyan azt West „megkövetelte tőle”, hogy megőrizhesse munkáját mellette.

"(Alexandra) házas. Lefekszem valakivel a hétvégén, és elmondom neked, amikor legközelebb bennem vagy" állítólag így válaszolt Bianca Westnek, a kereset szerint.

Amikor a Daily Mail hétfőn Melbourne Ivanhoe külvárosában utolérte Alexandrát, miközben ügyeket intézett, azt mondta az újságnak, hogy „nem kíván részt venni a legújabb állításokban” Westtel kapcsolatban és arra kérte a sajtó munkatársait, hogy tartsák tiszteletben a magánéletét.

A kereset más részeiben Pisciotta azt is állította, hogy West egy „azonosítatlan drogot” kevert az italába, és szexuálisan zaklatta egy megbeszélés során, ahol Sean „Diddy” Combs is jelen volt Santa Monicában, Kaliforniában. Az egykori Yeezy-alkalmazott azt állította, hogy miután West italt rendelt neki, hamarosan „zavarttá” vált, és „kevésbé volt ura testének és beszédének.” Másnap Pisciotta elmondása szerint „hatalmas szégyenérzettel” ébredt, bár nem tudta pontosan, mi történt az előző este. A keresetben Pisciotta azt állította, hogy West később azt mondta neki, hogy „valamennyire összejöttünk.” Azt is állította, hogy a rapper akkor házas volt, bár a kereset nem nevezte meg a feleséget. (West 2014 májusától 2022 novemberéig volt házas Kim Kardashiannal, és 2022 decemberében vette el Biancát.)

Pisciotta szerint röviddel később elbocsátották a cégtől. Nyáron Pisciotta beperelte Westet jogtalan elbocsátás miatt, azt állítva, hogy elbocsátották, miután előléptették személyzeti vezetővé, évi 4 millió dolláros fizetéssel, és soha nem kapta meg a 3 millió dolláros végkielégítését. Akkoriban West jogi csapata „alaptalannak” nevezte az állításokat, és a Page Six-nek elmondták, hogy Pisciotta „szexuálisan közeledett Westhez, hogy így szerezzen munkát és egyéb anyagi előnyöket.”

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.