A Diddy-ügy miatt döntött Ashton Kutcher: Mila Kunisszal és a gyerekekkel elhagyják Amerikát

9th annual Breakthrough Prize ceremony, Ashton Kutcher és Mila Kunis
AFP/AFP or licensors - AFP
Sean Diddy Combs Ashton Kutcher Hollywood Európa
Ashton Kutcher és Mila Kunis ismét reflektorfénybe kerültek, de nem örülnek. Sean „Diddy” Combshoz fűződő kapcsolatuk miatt kerültek a figyelem középpontjába, ami végképp abba az irányba tereli őket, hogy megvalósítsák a tervüket, és elköltöznek Hollywoodból, hogy Európában építsenek fel új életet.

Egy bennfentes szerint Ashton Kutcher végképp elkeseredett, amiért egy korábbi jó kapcsolata miatt ismét megpróbálják besározni a nevét. Olyannyira kiakadt, hogy Európába akar költözni feleségével, Mila Kunisszal. A színészre rájár a rúd, először Danny Masterson, most pedig Diddy miatt érezheti kellemetlenül magát

Sean "Diddy" Combs, Ashton Kutcher and Malaria No More Host The White Party
Ashton Kutcher Sean Diddy Combs white party-ján, 2009-ben
Forrás: Getty Images via AFP/2009 Getty Images

„Ashton annyira elkeseredett, hogy ismét a sárba tiporják a múltbeli kapcsolatai miatt, hogy kötözni akar. Először Danny Masterson, most pedig Diddy —meggyőzte arról, hogy sokkal jobb helyek is vannak a világon Hollywoodnál. Szerinte a város jelenleg nem más, mint egy hatalmas pöcegödör” — árulta el a bennfentes az InTouch-nak.

Ashton Kutcher és Mila Kunis Európáig menekülne a Diddy-ügy okozta stressz elől

A sztárpár Európában ismerkedett meg, sok időt töltöttek ott, a gyerekeiket is elvitték idén Taylor Swift londoni koncertjére. A család jól érzi magát Európában, ezért erősen elgondolkodtak, hogy Hollywoodból az öreg kontinensre tennék át a székhelyüket. Ugyanakkor aggódnak amiatt, hogy üzleti ügyeik és munkájuk szempontjából túlságosan távol lennének az Egyesült Államoktól. 

Ha a pár úgy dönt, hogy a nemzetközi költözés túl drasztikus számukra, Ashton egy másik helyet is szem előtt tart, amit el tud képzelni a család új otthonának.

„Észak-Kalifornia nagyon vonzó Ashton számára, mert szeret a technológiai vállalkozók között lenni, és ez az a hely, ahol normálisabb életet tudnának biztosítani a gyerekeiknek. A lényeg az, hogy ki akarják menekíteni a gyerekeket Hollywoodból, és valahol vidéki környezetben akarják felnevelni őket, távol a felszínességtől és a hátbatámadásoktól” — jegyzi meg a bennfentes. „Egyszerűen elegük van Hollywoodból, és Montecito nincs elég messze, sokkal távolabbra szeretnének költözni” — teszi hozzá a forrás.

Ashton Kutcher azután került össztűz alá, hogy Diddyt szeptember 16-i letartóztatása után régi interjúfelvételek kerültek elő, amelyeken a sztár a rapperhez fűződő szoros kapcsolatát ecsetelte. 

 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.