Kelly Osbourne elárulta, hogyan szerzik meg a hollywoodi sztárok az illegális drogokat

66th GRAMMY Awards - Arrivals
FilmMagic/66th GRAMMY Awards - Arrivals - Axelle/Bauer-Griffin
hollywood Kelly Osbourne drog
Az énekesnő Kelly a Hollywoodban fellelhető illegális drogok beszerzési módjáról beszélt meglepő őszintességgel. Kelly Osbourne elárulta, hogy az A-listás sztárok gyakorlatilag bármilyen drogot beszerezhetnek orvosoktól, segítőktől és rehabilitációs központoktól

A 39 éves Kelly Osbourne, Sharon Osbourne tévéműsorvezető lánya elárulta, hogy Tinseltownban mindenki tudja, hogy az A-listás sztárok gyakorlatilag bármilyen drogot beszerezhetnek orvosoktól, segítőktől és rehabilitációs központoktól, akik boldogan biztosítanak számukra drogot, kérdés nélkül, még akkor is, ha ezek a szerek akár halált is okozhatnak. Kelly azt is elmondta, hogy 13 éves korában sikerült hozzájutnia a Vicodin és Oxycodone nevű, addiktív fájdalomcsillapítókhoz — és a helyi gyógyszertárakban ki is váltotta a recepteket — anélkül, hogy bárki észrevette volna, hogy még csak gyerek.

Kelly Osbourne
Kelly Osbourne szerint az A-listás sztárok gyakorlatilag bárhol illegális gyógyszerekhez, drogokhoz tudnak jutni
Forrás: CBS via Getty Images

Kelly Osbourne elárulta, hogyan lehet droghoz jutni Hollywoodban

Öt embert — köztük egy engedéllyel rendelkező orvost, egy állítólagos drogdílert és egy személyi asszisztenst — vádoltak meg Matthew halálával kapcsolatban, akit tavaly a jacuzzijában, arccal lefelé lebegve találtak meg, miután túladagolta a ketamint. Közben a Fashion Police egykori sztárja bevallotta, hogy évekig küzdött a rehabilitációval.

Ez valami, amivel életem végéig harcolni fogok

 — mondta Kelly. „Soha nem lesz könnyű.”

Kelly Osbourne: "Nem gondoltam, hogy 35 évesen életben leszek"

A rocklegenda, Ozzy Osbourne lánya rendkívül kicsapongó életet élt, kábítószer és alkoholfüggősége rengeteg szenvedést okozott neki. Kelly többször is nyilatkozott azzal kapcsolatban, hogy a függőség a génjeiben van, ezért képtelen teljesen leküzdeni azt. Kelly Osbourneal kapcsolatos hírek többnyire botrányaitól és függőségétől voltak hangosak, éppen ezért örültek a rajongók is, amikor 2020-ban eldöntötte, hogy teljes életmódváltásba kezd és átalakítja testét.



 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.