Mariah Carey dollármilliós adóssággal küzd: elvitték a pénzét a férfiak

Mariah Carey
Getty Images - The Hapa Blonde
pénz mariah carey adósság férfiak
Az énekesnő nagy bajban van, alaposan át kell gondolna kiadásait. Mariah Carey dollármilliós adóssággal küzd, ugyanis nagyon nagylelkűen költött a szerelmeire.

Mariah Carey legutóbbi kapcsolata a táncos Bryan Tanakával véget ért, de nem engedheti meg, hogy legyen egy újabb olyan férfi az életében, akit mindennel el kell halmoznia. Az énekesnő dollármilliós adóssággal küzd ugyanis. 

Mariah Carey
Mariah Carey dollármilliós adósságba vertte magát
Forrás: NurPhoto via AFP/Image Press Agency/NurPhoto

Mariah Carey dollármilliós adósságba verte magát

Mariah Carey legutóbbi kapcsolata, Bryan Tanaka után szertne újra szerelemre lelni, de anyagi helyzete megnehezíti számára a keresést. „Régebben elhalmozta őket új ruhákkal, puccos frizurákkal, mindenféle csillogással, amit csak akartak, plusz magánrepülőkkel, ínyenc ételekkel, ötcsillagos szállodákkal és limuzin szolgáltatással" - mondta egy forrás. 

A valóság az, hogy ezek a srácok rengeteg pénzbe kerültek Mariah-nak.

 Ez összeadódott, és nem tudja tovább csinálni. Dollármilliós adósságai vannak. Mariah-nak mindent vissza kell fognia, és újra kell gondolnia a kiadásait. Elgondolkodik azon, hogy nem lenne-e jobb ötlet olyasvalakihez ragaszkodni, aki anyagilag stabil, mint egy olyan fiúhoz, aki, valljuk be, csak egy újabb szélhámos lenne." Havonta 1 millió dollárt költött el designer ruhákra, ajándékokra és extravagáns kiadásokra, ráadásul Mariah-nak több jelzáloghitele is van. Az énekesnőnek tehát jól át kell gondolnia, hogy ezek után kivel kerül kapcsolatba, ha nem akarja még jobban megrövidíteni a saját pénztárcáját. 

Az 55 éves Mariah Carey mögött nagyon nehéz időszak áll, ugyanis nővére és édesanyja ugyanazon a napon haltak meg. „Megszakadt a szívem, az elmúlt hétvégén elvesztettem édesanyámat. Sajnos, az események tragikus fordulata miatt a nővérem is életét vesztette ugyanazon a napon" - mondta Mariah augusztus 27-én. „Áldottnak érzem magam, hogy az utolsó hetet anyukámmal tölthettem, mielőtt elhunyt. Nagyra értékelem mindenkinek a szeretetét és támogatását" - tette hozzá.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.