Lady Gaga a vőlegényéről vallott: minden megváltozott, amikor beleszeretett Michael Polanskyba

'Joker Folie a Deux' UK Premiere - Arrivals, lady gaga ó, michael polansky, joker: kétszemélyes téboly
Anadolu via AFP/2024 Anadolu - Anadolu via AFP
Joker: Kétszemélyes téboly Michael Polansky szerelem Lady Gaga
A világsztár a Joker: Kétszemélyes téboly Los Angeles-i premierjén arról beszélt, hogyan változtatta meg az életét a vőlegénye. Lady Gaga a szerelmét, Michael Polanskyt egyúttal a legjobb barátjának is tartja, ami úgy gondolja, mindent teljesen más világításba helyez.

Szeptember 30-án, hétfőn a Joker: Kétszemélyes téboly című filmjének Los Angeles-i premierjén készült exkluzív interjúban a Grammy-díjas énekesnő arról mesélt, milyen volt vőlegényével együtt dolgozni legújabb, Harlequin című stúdióalbumán, amely egyben a film kísérőalbuma is. Michael Polanksy társproducerként dolgozott a projekten Lady Gaga mellett.

US premiere of Warner's "Joker: Folie a Deux", Lady Gaga, Joker: kétszemélyes téboly, premier
Lady Gaga a Joker: Kétszemélyes téboly című filmjük kapcsán mesélt szerelméről
Forrás: AFP/AFP or licensors

„Ez volt az első alkalom, hogy úgy döntöttünk, belevágunk és megcsináljuk. Egyszerűen így éreztük helyesnek. Annyira izgatottak voltunk, totál  beleéltük magunkat, és készen álltunk az indulásra”magyarázta Lady Gaga, hogyan kezdődött az első közös projektjük vőlegényével, Michael Polanskyval.

Polansky Lady Gaga társszerzőjeként szerepel a Harlequinen szereplő dalokban, köztük a „Good Morning”, a „Get Happy”, az „Oh, When the Saints” és a „If My Friends Could See Me Now” című számoknál. A dalok, amelyeknek elkészültéhez hozzájárult, standardek és show-dallamok, amelyeket hangzásban és szövegben is frissítettek.

A 13 számot tartalmazó album két eredeti dal, a „Happy Mistake” és a „Folie à Deux” kivételével feldolgozásból áll.

Lady Gaga imádja a vőlegényét

Az énekesnő a közös munka mellett arról is beszélt, mennyire odavan Michael Polanskyért. 

„Egyszerűen imádom a vőlegényemet. Ő a legjobb barátom. Ő a társam, és úgy érzem, hogy amikor a legjobb barátoddal vagy, minden megváltozik” — áradozott szerelméről Lady Gaga.

A párt először 2020-ban hozták kapcsolatba egymással, amikor egy szilveszteri partin Las Vegasban csókolózva fotózták le őket. Kapcsolatukat az Instagramra feltöltött, a 2020-as Super Bowlon, Miamiban készült képekkel tették hivatalossá. Idén júliusában Lady Gaga a 2024-es párizsi olimpián Gabriel Attal francia miniszterelnöknek árulta el, hogy ő és Michael Polansky eljegyezték egymást.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.