Liam Payne a halála előtt a volt menyasszonyával folytatott jogi csatát: távoltartási végzés is volt ellene

Liam Payne
AFP or licensors/(FILES) British singer Liam Payne attends the 2018 MTV Video Music Awards at Radio City Music Hall on August 20, 2018 in New York City. British singer Liam Payne, former member of the group One Direction, died Wednesday aged 31 after falling from the third floor of a hotel in Argentina, police in Buenos Aires said. (Photo by ANGELA WEISS / AFP) - AFP
One Direction Liam Payne zaklatás
Október 16-án, 31 éves korában elhunyt a One Direction korábbi énekese. Liam Payne a 3. emeleti hotelszobájának erkélyéről zuhant ki. Egyes források szerint a zenészt nagyon megviselte a volt menyasszonyával folytatott jogi küzdelem.

A One Direction egykori énekese és a texasi modell a szakításuk óta eltelt két évben folyamatosan harcban álltak. Liam Payne állítólag zaklatta Maya Henryt és a családját, ezért a volt menyasszony jogi lépéseket tett vele szemben. Egy, a helyzetet állítólag jól ismerő bennfentes szerint az énekest „rendkívül megterhelték a Henryvel kapcsolatos jogi ügyek”. A 23 éves modell a múlt héten távoltartási végzést kért Payne ellen. A nő azt állította, hogy a férfi többször is megpróbált kapcsolatba lépni vele, olyan szinten, ami már kimeríti a zaklatás fogalmát. 

Elton John AIDS Foundation's 30th Annual Academy Awards Viewing Party - Inside, Liam Payne és Maya Henry
Liam Payne és Maya Henry 2022-ben szakítottak
Forrás: Getty Images via AFP/2022 Getty Images

Liam Payne állítólag folyamatosan zaklatta volt menyasszonyát

Az egykori pár 2022-ben szakított. A texasi modell, Maya Henry október 6-án a TikTokon megosztott posztjában azt állította, hogy exe — akit nem nevezett meg, de a „One Direction-rajongókkal” hozta összefüggésbe — továbbra is telefonon zaklatja őt.

„Mindig más-más telefonszámról. Soha nem tudom, honnan fog jönni... Emellett e-maileket is küld nekem” — állította a nő, hozzátéve, hogy nemcsak őt, de már az anyját is hívogatja volt vőlegénye, akinek viselkedése szerinte nem normális. Ezen kívül azt is állítja a posztban, hogy exe a barátainak is üzenget, és „fegyverként használta” ellene a One Direction rajongóit, mert ők mindig hűségesek lesznek hozzá, és nem fogják elárulni őt.

Liam Payne a hotelszobája erkélyéről zuhant le, halálának okát a rendőrség vizsgálja.

Az énekest gyermekének anyja, Cheryl, és 7 éves fia, Bear Grey gyászolja.

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.