Tragédia: 31 éves korában váratlanul elhunyt a One Directon énekese, Liam Payne

gyász One Direction Liam Payne
A One Direction egykori énekese lezuhant egy szállodája erkélyéről Argentínában. Liam Payne csak 31 éves volt.

A One Direction egykori énekese, Liam Payne szerda este hunyt el. Több szemtanú is arról számolt be, hogy az énekes a Buenos Aires-i CasaSur Palermo Hotel 3. emeletén lévő szobájából zuhant ki az épület teraszára. Azt nem tudni, hogy szándékosan vetett véget az életének vagy véletlen baleset történt-e.

Liam Payne, One Direction
Liam Payne, a One Direction egykori énekesne csak 31 éves volt. 
Forrás: https://www.instagram.com/liampayne/

A TMZ hozzájutott egy fotóhoz, amelyen Liam holtteste látható, a közelben asztalok és székek állnak. Jól látszottak az énekes tetoválásai, ezek segítettek a szemtanúk jelentéseinek megerősítésében. A lap úgy tudja, a tragédia nem sokkal 5 óra után történt, ez megelőzően Liam a szálloda halljában őrjöngött. Teljesen kiszámíthatatlanul viselkedett, összetörte a laptopját. A személyzetnek vissza kellett kísérnie a szobájába.  

Liam Payne nemrég Argentínában járt egykori zenésztársa, Niall Horan koncertjén, úgy tudni, itt újra összejöttek a One Direction tagja. Liam mindössze 16 éves volt, amikor csatlakozott a One Directionhöz, a csapat a világ egyik legismertebb fiúbandájává vált, miután 2010-ben elindultak a brit X Factorban. A banda - melynek fő dalszerzője Payne volt - végül 2015-ben feloszlott. Liam 2021 júniusában beszélt arról, hogy egy időben, amikor a One Direction turnézott, alkohol- és gyógyszerfüggőséggel küzdött, és a dolgok annyira elfajultak, hogy már nem akart élni.

A One Direction angol-ír popegyüttes (Liam Payne balra) a 2015-ös Billboard Music Awards díjátadón Las Vegasban.
Forrás: AFP

Liam Payne magánéletében nem volt minden rendben

A hét elején arról szóltak a hírek, hogy Liam Payne kapcsolatában is zűrök voltak. Volt menyasszonya, Maya Henry azt állította, hogy a férfi elhagyta őt, miután arra kérte, hogy abortusznak vesse alá magát. Egyelőre nem világos, hogy ez váltotta-e ki a szállodában tanúsított kiszámíthatatlan viselkedését.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.