Lindsay Lohan felismerhetetlen: plasztikai sebész árulja el az okát

Celebrity Sightings In New York City - September 10, 2024, Lindsay Lohan
GC Images/Celebrity Sightings In New York City - September 10, 2024 - Gilbert Carrasquillo
botox plasztikai műtét Lindsay Lohan plasztikai sebész
Ikonikus visszatérésnek nevezték a sztár megjelenését a párizsi divathéten. Ám a rajongókat megdöbbentette kedvencük arca. Lindsay Lohan szinte felismerhetetlen volt, a 38 éves színésző arca teljesen átalakult.

Lindsay Lohan egy fekete flitteres ruhában, bőrdzsekiben, lófarokkal jelent meg a Balenciaga show-n, na meg egy új arcberendezéssel. A 38 éves színésznő túl jó pár rehabon és fia születésén olyan arcát mutatta a rajongóknak, amelyet nem ismertek fel. A róla készült fotók alapjn gyönyörűnek találták kedvencüket, de azt mondták, a képekről nem a sztár arca mosoly vissza rájuk.  

2024 Kering For Women Dinner, Lindsay Lohan
Lindsay Lohan korábban a rosszul beadott botoxinjekciók miatt nézhetett ki másképp
Forrás: FilmMagic/2024 Kering For Women Dinner

Akik látták a Lindsay Lohanról készült fotókat, plasztikai sebész szikéjére gyanakodnak

Dr. Johnny Betteridge plasztikai sebész a TikTok-ra feltöltött vírusvideóban mondta el véleményét a drasztikus beavatkozásokról, amelyeket a színésznő sejtése szerint elvégeztetett. Az Egyesült Királyságban élő botox- és töltőanyag-guru kifejtette, hogy Lindsay Lohan korábban a rosszul beadott injekciók miatt nézett ki úgy, ahogy.

„Nézzük meg az arcát több mint egy évtizeddel ezelőttről, láthatjuk a túltöltés jeleit. Elsősorban az arcán és az ajkain, és látjuk, hogy az orra szélesebb és kevésbé határozott”mondja Dr. Betteridge a videójában, felhívva a figyelmet Lohan puffadt arcára. 

Az orvos szerint sok mindent helyre kellett hoznia a sztár új plasztikai sebészének a töltőanyagok feloldásától az újratöltésig az arc közepén, az arcon és az ajkakon. Úgy néz ki, mintha felső szemhéjplasztikája lett volna, ami az orvos szerint abból látszik, hogy a szemei sokkal nyitottabbak, és a bőr kevésbé laza a területen. Az orra pedig sokkal élesebb és határozottabb, pont mint egy orrplasztika után

Annak ellenére, hogy több munkát végeztek rajta, a plasztikai sebész azt mondja: „Az arca sokkal természetesebben néz ki, mint néhány évvel ezelőtt”.

A klip, amelyet már több mint 100 ezren láttak, megosztotta a rajongókat. Van, aki szerint Lindsay Lohan szörnyen néz ki, mások örülnek az átalakulásnak, csak azt furcsállják, hogy fordítva öregszik. 

Lindsay Lohan állítja, hogy nem voltak szépészeti beavatkozásai, csupán vigyáz a bőrére, azt pedig kimondottan viccesnek találja, hogy fordítva öregedne. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.