Liza Minelli nagyon elemében volt a Sztárok gáláján, ahol életműdíjat vehetett át

"New York, New York" New York Premiere & After Party Liza Minnelli
Getty Images - Ron Galella
Lady Gaga Liza Minelli életműdíj
A 78 éves színésznő meglehetősen élénknek és vidámnak tűnt a 10. Sztárok Gálája rendezvényen, ahol életműdíjat vehetett át. A díjjal Liza Minnelli szórakoztatóiparra gyakorolt maradandó hatását értékelték az eseményen, amely a tánclegendák előtt tiszteleg.

Liza Minelli minden bizonnyal jól érezte magát, hiszen a színfalak mögött remekül elszórakozott. A sztár feltűnően jól nézett ki, különösen annak tükrében, hogy kerekesszékbe kényszerült, amivel sokakban aggodalmat keltett. Ám úgy tűnik, hogy a Kabaré sztárjának egészsége sokat javult.

Celebrity Sightings In Los Angeles - December 5, 2022, Liza Minelli
Sokan aggódtak Liza Minelliért, amikor kerekes székbe kényszerült
Forrás: GC Images/Celebrity Sightings In Los Angeles - December 5, 2022

A gálán Liza Minelli a színpadra is felment

A 78 éves táncos színésznő igen jókedvűen szólt a Sztárok gálája közönségéhez. De az eseményen más hírességek is részt vett, köztük Tori Spelling és Jojo Siwa. A gála alapvető küldetése az, hogy anyagi támogatást nyújtson a táncos közösség azon tagjainak, akik rákos megbetegedéssel küzdenek.

94th Annual Academy Awards - Show, Liza Mielli, Lady Gaga
Liza Minelli úgy érezte, Lady Gaga szabotálta őt az Oscar-gálán
Forrás: Getty Images/94th Annual Academy Awards - Show

Liza Minelli, aki idén az életműdíjat kapta meg, 2022-ben kerekesszékben szerepelt az Oscar-gála színpadán Lady Gaga mellett. Ezzel kapcsolatban augusztusban bejelentette, hogy memoárt ír, mert „pokolian dühösnek” érzi magát az élettörténetének és néhai édesanyja, Judy Garland életének pontatlan ábrázolása és amiatt, hogy az Oscar-gálán Lady Gaga „szabotálta a szereplését”. Most két hivatásos íróval dolgozik együtt, hogy kiadassa emlékeit, visszatekintve Judy és a híres rendező, Vincente Minnelli mellett, Hollywoodban töltött gyermekkorára.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.