Szigorú biztonsági intézkedéseket vezettek be Michael Schumacher megjelenése miatt

esküvő Michael Schumacher biztonság
A pilóta 11 év után először jelent meg a nyilvánosság előtt, de ezt megpróbálták a legagyobb titokban tartani. Michael Schumacher ott volt lánya esküvőjén, ami miatt nagyon szigorú biztonsági intézkedéseket vezettek be.

Michael Schumacher lánya, Gina-Maria hozzáment szerelméhez, Ian Bethkéhez a család mallorcai villájában, ez pedig elég jó indok volt arra, hogy a pilóta, akit 11 éve csak a szűk család és barátok láthatnak, megjelenjen a nyilvánosság előtt, ami a lánya esküvőjét jelenti. Természetesen felesége, Corinna gondoskodott arról, hogy semmi se kerülhessen ki a rendezvényről, ám az azért mégis kiszivárgott, hogy milyen lépéseket tett ennek érdekében, valamint maga a tény, hogy Michael Schumacher is ott volt.

Michael Schumacher
Michael Schumacher megjelent lánya esküvőjén
Forrás:  AFP

Szigorú biztonsági intézkedéseket vezettek be Michael Schumacher lányának esküvőjén

Michael Schumacher 11 évvel ezelőtti tragikus síbalesete óta nem jelent meg a nyilvánosság előtt, látogatni is csak nagyon kevesen látogathatták, és az állapotáról alig-alig beszéltek. Híreszteléseket és pletykákat lehett hallani arról, hogy állandó orvosi felügyeletre szorul, de a család szinte sosem nyilatkozott közvetlenül a sajtónak arról, hogy is van a pilóta. Állítólag Spanyolországba költöztek és teljesen elzárták őt a nyilvánosságtól, ám sajtóértesülések szerint most mégis megjelent, méghozzá a lánya esküvőjén. Más nem is indokolná azokat a szigorú biztonsági intézkedéseket, amiket bevezettek a ceremónián. 

Gina-Maria a család mallorcai villájában ment hozzá Ian Bethkéhez, a vendégek azonban egyetlen pillanatot sem örökíthettek meg az eseményből.

A telefonjaikat ugyanis le kellett adniuk, nehogy egyetlen pillanat is kikerüljön az eseményről, még inkább azért, hogy ne készíthessenek és közölhessenek fotókat Michal Schumacherről. A villa saját leszállóhellyel rendelkezik, ez garantálja, hogy a pilótát is a legnagyobb titokban szállíthassák az ingatlanra, nem véletlenül tartották éppen itt  ceremóniát. Annak érdekében pedig, hogy minden a legnagyobb rendben menjen, egy észak-németországi esküvőszervezőt béreltek fel. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.