Egy igazi bombázó Mick Schumacher menyasszonya: ezt lehet tudni 25 éves Laila Hasanovicról

F1 Grand Prix Of Singapore - Previews
Getty Images/F1 Grand Prix Of Singapore - Previews - Kym Illman
eljegyzés Laila Hasanovic Mick Schumacher
Úgy tűnik, hogy egy újabb ünnepség van a láthatáron a Schumacher családban. Mick Schumacher ugyanis nemrég eljegyezte barátnőjét, a 25 éves Laila Hasanovicot. Íme, amit tudni érdemes a modellel kapcsolatban, beleértve azt is, hogyan döntött a Schumacher család arról, hogy találkozhat-e jövendőbeli apósával.

Mick Schumacher menyasszonya, Laila Hasanovic Boszniában született, de gyerekként Dániába költözött, egy kis dán városban nevelkedett – és egy évet Kentuckyban töltött cserediákként – mielőtt 19 évesen Koppenhágába költözött. Amikor a fővárosba költözött, Hasanovic már három éve modellkedett, első kampányát egy órás márkától kapta.

Mick Schumacher és menyasszonya
Mick Schumacher és 25 éves menyasszony, Laila
Forrás: Getty Images/F1 Grand Prix of Spain

Egy igazi bombázó Mick Schumacher menyasszonya

A modell több mint 300 ezer követőt gyűjtött össze az Instagramon, és a legtöbb idejét Koppenhágában és Svájcban tölti. Megjegyzendő, hogy 2019-ben a dán Miss Universe döntőjébe is bekerült, ahol a legjobb 10 között végzett. Mielőtt Schumacherrel randizott volna, Hasanovic Jonas Wind futballistával élt párkapcsolatban, aki a Wolfsburg csapatában játszik és a dán válogatott tagja. A közösségi média sztárja számos motorsport eseményen feltűnt Schumacherrel való kapcsolatuk alatt, de nem osztja a vőlegénye autózás iránti szenvedélyét.

„17 évesen szereztem meg a jogosítványomat, és azóta soha nem éreztem magam kényelmesen az autóvezetés során”mondta Hasanovic a követőinek. „Mindig próbálok annyit gyakorolni, amennyit csak tudok, de egyszerűen nem élvezem annyira.”

A pár állítólag tavaly augusztus óta együtt van, és rendszeresen osztanak meg közös képeket a közösségi médiában. Az eljegyzés bejelentése azonban visszafogott volt, mivel Hasanovic az Instagramon egy posztban mutatta meg az eljegyzési gyűrűjét, amelyhez annyit írt: „Akkor most vége a játéknak”, míg Mick még nem kommentálta nyilvánosan az eseményt. 

A német Bild korábban azt állította, hogy a Schumacher család „szerelmes” Hasanovicba. A modellt az FIA Világbajnokságon látták a vőlegénye édesanyjával, Corinnával, márciusban, miközben Schumacher versenyzett.

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.