Hugh Jackman barátai aggódnak a színészért: válása óta elveszettnek tűnik

Film Producer Kevin Feige Honored With Star On The Hollywood Walk Of Fame
Getty Images/Film Producer Kevin Feige Honored With Star On The Hollywood Walk Of Fame - Kevin Winter
újrakezdés válás Hugh Jackman
A színész és felesége, Deborra-Lee Furness egy évvel ezelőtt váltak el 27 év házasság után, és azóta családtagjai és barátai „aggódnak” az 56 éves férfiért. Hugh Jackman jelenleg egy mindent eláruló memoár utolsó simításain dolgozik.

Az ausztrál színész jelenleg egy mindent eláruló memoár utolsó simításain dolgozik, amely nagy leleplezéseket ígér az életéről. Egy közeli barát szerint Hugh Jackman aggódik amiatt, hogy megnyíljon. „Ideges, természetesen, mert mindig is a karakterei vagy a családja mögé bújt” - mondta a forrás a Woman’s Day magazinnak.

Hugh Jackman
27 év után tavaly vált el Hugh Jackman és felesége, Deborra
Forrás: Getty Images

Hugh Jackman barátai aggódnak a színészért

„Sosem érezte magát olyannak, mint a kemény férfi, aminek beállították, és aggódik, hogy az eredendő „kockasága” tönkreteszi az imázsát” 

tették hozzá, majd elárulták, hogy sokan a környezetében szintén aggódnak érte.

Őszintén szólva mindannyian kicsit aggódunk érte. Annyira a Debre és a gyerekekre koncentrált, hogy gondoskodjon róluk a válás során, hogy egy kicsit elveszett ebben az egészben.

A rajongók találgatják, mi lehet a memoár nagy leleplezése, és a forrás szerint Hugh mostanra sokkal kényelmesebben érzi magát, mivel a dolgok Deborrával stabilizálódtak.

„Sok mindent meg kell magyarázni! Most egy sokkal kényelmesebb helyzetben van Debbel… Támogató barátságuk van, és mindketten sokkal boldogabbak” – mondta a családi barát. Hugh azóta egyedül próbálja navigálni az életét, amióta tavaly véget vetett házasságának. A válást 2023. szeptember 15-én jelentették be közös nyilatkozatban.

„Áldottak voltunk, hogy közel három évtizedet tölthettünk el együtt, mint férj és feleség egy csodálatos, szeretetteljes házasságban” – írták. „Most az utunk változik, és úgy döntöttünk, hogy elválunk, hogy az egyéni fejlődésünket követhessük.”

„A családunk mindig is a legfontosabb volt és lesz számunkra. Ezt az új fejezetet hálával, szeretettel és kedvességgel vállaljuk. Nagyra értékeljük a megértésüket, hogy tiszteletben tartsák a magánéletünket, miközben a családunk ezen átmeneten megy keresztül” – állt a nyilatkozatban.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.