Felismerhetetlen a világhírű színésző: lepukkantan cigizett Londonban - Fotó

Robin Wrigh forgatás London lesifotó
Londonban kapták lencsevégre a Golden Globe-díjas színésznőt. Robin Wright lesifotósok áldozata lett.

Londonban forgatja Robin Wright thrillersorozatát. A színésznőt akkor kapták lencsevégre, amikor cigiszünetet tartott: a fotóknak biztosan nem örül, ugyanis nem éppen a legelőnyösebbek, szinte rá sem lehetett ismerni. 

Robin Wright legkiemelkedőbb szerepe a Kártyavár sorozat Claire Underwoodja
Robin Wright legkiemelkedőbb szerepe a Kártyavár sorozat Claire Underwoodja
Forrás: Northfoto

Robin Wright cigivel a szájában telefonálgatott

Az 58 éves Golden Globe-díjas Robin Wright The Girlfriend című filmet is rendezi és ő főszereplője is. A minap lesifotók készültek róla: a színésznő pulcsit és kifakult farmert, szemüveget és hátizsákot viselt, telefonon beszélgetett, cigizett, majd a földön oltotta el a csikket. 

Odavan a készülő filmért

„Nagyon örülök, hogy ezt a finom pszichológai thrillert rendezhetem és játszhatok is benne. Cselekménydús és tele van meglepő fordulatokkal. A partnereim szupertehetségesek és a stáb is kiváló. Nagyon izgatott vagyok” - nyilatkozta. 

Wright legkiemelkedőbb szerepe a Kártyavár sorozat Claire Underwoodja, amiért minden egyes évadban Emmy-díjra jelölték (egyszer meg is kapta), és amiért 3 Golden Globe-jelölést is begyűjtött (szintén egy győzelemmel).

Robin Sean Penn felesége volt

Wright a A pokol konyhája forgatásán ismerkedett meg Sean Penn-nel, akivel aztán 7 évig jártak együtt, született 2 gyermekük, majd mindezek után össze is házasodtak. Összesen 20 évig alkottak egy párt.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.