Ritka pillanat: vörös szőnyegre lépett Romy Schneider, vagyis Sissi lánya — fotókon a gyönyörű Sarah Biasini

Sissi, Romy Schneider
Collection ChristopheL via AFP/© Erma Film - Collection ChristopheL via AFP
Sarah Biasini fotó Romy Schneider vörös szőnyeg
Kísérteties a hasonlóság Sarah Biasini és a Sissi filmek sztárja között. Romy Schneider lánya maga is színésznő, de szemben édesanyjával, ő tudatosan tartja távol magát a médiától, ritkán lép vörös szőnyegre. Ám ha jó ügy áll a háttérben, megteszi.

A Sissi-filmek sztárja, Romy Schneider valójában nem akart „a magyarok királynéja” lenni, noha az első filmfelkérést szívesen vette, a következő kettőt már csak komoly unszolás után fogadta el, a negyediket pedig visszautasította, és egészen Párizsig menekült előle. A tragikus sorsú színésznő viharos kapcsolatban élt Alain Delonnal, akivel az eljegyzésig jutottak. Romy első férje Harry Meyen volt, a házasságból született fia, David Meyer. Lánya, Sarah Biasini apja a második férje, Daniel Biasini. 

Sarah Biasini, Romy Schneider lánya
Fia halála után Romy Schneidert az sem tartotta életben, hogy megmaradt neki a lánya, az akkor még csak négyéves Sarah Biasini
Forrás: AFP

Romy fia, David 14 évesen nagyszülei kerítésére mászva felnyársalta magát, s bár segítséget még tudott kérni, a kórházba szállítás közben meghalt. A színésznő imádott fia elvesztése után már csak árnyéka volt önmagának, David elvesztése után egy év sem telt el, amikor Romy Schneider 1982. május 28-án, pénteken örökre elaludt. Lánya, Sarah Biasini akkor még csak négyéves volt. A halál okaként szívelégtelenséget jelöltek meg, de szervezetében nagy mennyiségű alkoholt és nyugtatót találtak, ami öngyilkosságra enged következtetni. 

Romy Schneider lánya, Sarah Biasini maga is színésznő lett, de távol tartja magát a rivaldafénytől

Sarah Biasini anyja halálakor tehát négyéves volt, így apja, Daniel Biasini nevelte fel. Apja házasságuk előtt Romy Schneider sofőrje volt, a kapcsolat azonban az állandó veszekedések miatt viszonylag gyorsan véget ért, nagyjából két évig tartott. Mivel apja civil, Sarah a rivaldafénytől távol nőtt fel, ám mégis színésznő lett, aki sikerei ellenére is ritkán jelenik meg nyilvános eseményen, pláne a vörös szőnyegen. 

A színésznő csak akkor tesz kivételt, ha jó ügy áll egy esemény hátterében, Így volt ez október 7-én is, amikor Sarah Biasini egy a bántalmazott gyermekekről gondoskodó szervezet aukciós gálakoncertjén jelent meg. 

"Enfance Majuscule" Auction Gala Concert To Benefit To Abused Children Care Association At Salle Gaveau, Romy Schneider lánya, Sarah Biasini
Sarah Biasini az "Enfance Majuscule" aukciós gáláján jelent meg a vörös szőnyegen
Forrás: WireImage/"Enfance Majuscule" Auction Gala Concert To Benefit To Abused Children Care Association At Salle Gaveau

A fotókról mintha anyja, Romy Schneider nézne vissza: ugyanaz a báj, mosoly, szépség. A különbség kettejük között, hogy Sarah tudatosan és mindig igyekszik háttérben maradni.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.