Sallai Nóra balesetéről közölt információkat a rendőrség: itt tart az ügy

Sallai Nóra
TV2 - Sarosi Zoltan
Alsónémedi Sallai Nóra balesete rendőrség
A rendőrség információkat közölt az Alsónémedi tragédiáról. Kiderült, mi lehetett Sallai Nóra balesetének oka az elsődleges adatok szerint.

Sallai Nóra és ötéves kisfia Alsónémediben szenvedtek balesetet, autójukkal egy BMW ütközött, aminek következtében mindketten megsérültek. A rendőrség most információkat közölt a körülményekről és azt is elárulták, az elsődleges adatok szerint mi lehett a baleset oka.

Sallai Nóra
Sallai Nóra balesete: információt közölt a rendprség
Forrás: Hot!

Sallai Nóra balesetéről közölt információkat a rendőrség

Az egész országot megrázta az az Alsónémediben történt baleset, aminek következtében megsérült Sallai Nóra és ötéves kisfia. A Jóban Rosszban színésznője élet és halál között lebeg, a legfrisseb információk szerint nem változott az állapota. „Úgy tudom, hogy nem javult a helyzet, sőt... a válságos állapot fennáll" - mondta a többi között Csonka András, aki az elsők között kért segítséget a színésznőnek. Sallai Nórának ugyanis vérre van szüksége, ezért irányított véradást szerveztek a számára több helyszínen. Hosszú sorokban kígyóztak az emberek, hogy segíthessenek, természetesen a Jóban Rosszban egykori szereplői közül is voltak a véradáson, de rengetegen vettek részt olyanok, akik nem is ismerték a színésznőt. Molnár Andi rendszeres véradóként most sem tétovázott, egyből egy pontra sietett

A baleset körülményeit még vizsgálják, de a rendőrség tájékoztatást adott arról, hogy az elsődleges adatok alapján mi vezethetett a tragédiához. 

"Tájékoztatom, hogy az Ön által említett baleset körülményeit – amelynek oka az elsődleges adatok szerint az elsőbbség meg nem adása volt – a Dabasi Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében, szakértők bevonásával vizsgálja. Az eljárás közúti baleset gondatlan okozásának bűntette miatt indult. Tájékoztatom továbbá, hogy válaszadásunk időpontjáig gyanúsítotti kihallgatásra nem került sor. Az eljárás jelenlegi szakaszában nem áll módunkban bővebb információt adni" - válaszolta a Ripost megkeresésére a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Ez a 15 éves lány mentette meg Sallai Nóra életét:

 

További híreinket a tragédiáról itt olvashatod.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.