Breaking! Meghökkentő friss információk Sallai Nóra balesetéről - Megszólalt a szemtanú

szemtanú Sallai Nóra balesete karambol
Súlyos balesetet szenvedett a Jóban Rosszban színésznője. Sallai Nóra életéért még mindig küzdenek az orvosok, kollégái közzétették, vérre van szüksége.

A 44 éves színésznő, Sallai Nóra és ötéves kisfia egy családi látogatásról tartottak hazafelé, amikor beléjük rohant egy BMW. A sofőr azonban olyan gyorsan haladt, hogy hiába próbálta elrántani a kormányt, amikor észrevette a kanyarodó járművet, hatalmas erővel nekiütközött. 

Sallai Nóra
Sallai Nóra autója felborult, ő és kisfia pedig az autó roncsai alá szorultak
Forrás: Hot!

Sallai Nóra balesetében a másik autóban nyolcan ültek

A becsapódás következtében a Sallai Nóra autója felborult, ő és kisfia pedig az autó roncsai alá szorultak. A kisfiút a helyszínen újra kellett éleszteni. A mentők válságosban állapotban szállították őket kórházba. 

 

Nyolcan ültek a balesetet okozó autóban, az ütközés utáni pillanatokban öten azonnal elszaladtak, később még egy utas elhagyta a helyszínt, ketten azonban sérüléseik miatt nem tudtak elmenekülni. Az autót vezető 18 éves fiú agyrázkódást szenvedett, a mellette ülő szintén fiatal férfinak nyílt combtörése lett, mindketten a Baleseti Intézetben fekszenek

- nyilatkozta a Life.hu-nak Mátai Nóra a 15 éves szemtanú, aki elsőként segített a színésznőn és hívta a mentőket. 

Egy 15 éves lány - aki a szomszédos játszótéren beszélgetett - volt az első szemtanú és azonnal odarohant a roncshoz. „Először a kisfiút néztem meg, aki fejjel lefelé lógott az autóban. A kisfiúnak szerintem akkor már nem volt pulzusa. (...) A nőnek láttam, hogy ömlik a fejéből a vér” - mondta az alsónémedi lány, aki kihívta a mentőket. Elmondása szerint a kisfiút többször újra kellett éleszteni a helyszínen.

További híreinket a tragédiáról itt olvashatod. 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.